Milyonlarca kripto para taşındı! Borsa destekli altcoin dibe vurdu
Milyonlarca kripto para taşındı! Borsa destekli altcoin dibe vurdu

Tether ve Bitfinex yeni manipülasyon davası bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tether ve Bitfinex tarafından yapılan ortak açıklamada, kendilerine karşı kripto para piyasasının manipüle edildiğini belirten bir çalışmaya dayanarak dava açılmasını beklediklerini belirttiler.

Tether ve Bitfinex’te piyasa manipülasyonu tekrar gündemde

Tether kendisine kripto para piyasasının manipüle edildiğini belirten bir çalışma kapsamında dava açılmasını beklediğini söyledi. Tether’ın bağlı şirketi olan Bitfinex, bugün “Tether” yerine “Bitfinex” sözcüğü ile benzer bir şirket bildirimi yayınladı. Bitfinex açıklamasına göre, “Bu temelsiz suçlamalar, Bitfinex ve Tether’ın önemli parçaları olan tüm kripto para topluluğunun büyümesini ve başarısını baltalama girişimidir.”

Tether, “Tether ve bağlı şirketleri hiçbir zaman kripto para pazarını veya token fiyatlandırmasını manipüle etmek için Tether tokelerini veya ihraçlarını kullanmadılar.” dedi. Tüm Tether tokenleri rezervler tarafından tamamen desteklenir ve fiyatlarının kontrol edilmesi amacıyla değil, piyasa talebine göre verilir. Beklenen dava Bitfinex ve Tether’ın 851 milyon dolarlık bir dava kapsamında yargılanmasının ardından geliyor.

Finance Yahoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin