Bu ilişki Bitcoin’e bu hafta sonu pump yaptırabilir!
Bu ilişki Bitcoin’e bu hafta sonu pump yaptırabilir!

Tether (USDT) popülaritesini kaybediyor mu? Alternatif stablecoinler nelerdir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bankacılık ortağı Noble International’dan ayrılan Tether (USDT) stablecoin’ini kontrol eden Bitfinex Borsası’nın iflas ettiğine yönelik söylentiler var. Tether bu iddialar nedeniyle kötü bir düşüş yaşayabilir.

Tether (USDT) popülaritesini kaybediyor mu?

Bitfinex, yakın zamanda dünyadaki en büyük bankacılık ve finans hizmetleri kuruluşlarından biri olan HSBC ile bankacılık yapmaya başladı. Ayrca Bitfinex Borsası, internette dolaşan borsanın iflas ettiğiyle ilgili iddiaları takiben, bir açıklama yaptı. Şirket bu açıklamada, “iflas etmediği” konusunu ısrarla belirtiyor ve ticaret operasyonlarının normal çalıştığını da ekliyor.

ICO Drops, USDT’nin kullanılmaması durumunda piyasada işlem görebilen mevcut stablecoin’lerin bir listesini yayınladı. ICO Drops, USDT’nin piyasadaki en büyük hacimli işlem gören stablecoin olduğunu belirtiyor. Ayrıca Tether ile ilgili tüm bu söylentiler yakın gelecekte değişebilir.

Tether’a alternatif stablecoinler nelerdir?

Tether şu anda 2,8 milyar dolardan fazla işlem hacmine sahip. Tether’a rakip olarak piyasaya sürülen bir sonraki en iyi stablecoin olan Paxos Standard (PAX) tokeni, Binance listelendi ve işlem hacmi 22 milyon ABD doları. Yakın zamanda başlatılan Gemini Dollar (GUSD) ve USD Coin (USDC) şu anda düşüşte. Ancak USDT’nin olumsuz haberlerle boğuşmaya devam etmesi halinde, bu stablecoin’lerin popülaritesinde artış olabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin