Tether piyasa değeri son 12 ayda 10 kat arttı, 40 milyar doları aştı
Tether piyasa değeri son 12 ayda 10 kat arttı, 40 milyar doları aştı

Tether (USDT) piyasa değeriyle Cardano’yu geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tether (USDT) piyasa değeriyle 8. sıraya yerleşirken, Cardano 9’uncu sıraya geriledi. Tether ABD dolarına çevrilen bir kripto para birimi olarak, 300 milyon dolarlık bir karşılığının basılmasından sonra neredeyse 2,8 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine ulaştı.

Tether sıralaması
Tether sıralaması

Tether (USDT) piyasa değerini katlıyor

Tether’ın yükselişi, bu yıl kripto paraların ne kadar değer kaybettiğinin bir göstergesi. Çok uzun bir süre önce, 10 milyar doların altında bir piyasa değeri olmayan kriptonun 8. sırada olması inanılır gibi değil.

Tether grafiği
Tether grafiği

Tether’ın bu yükselişi bir üstünde bulunan Litecoin’i de geride bırakacağına işaret ediyor. Şu an aralarında sadece yaklaşık yarım milyar dolarlık bir fark bulunuyor. Tether istikrarlı oluşunun kazanımlarını gördü, bu kazanımlarım çoğu en büyük yatırımcısı olan Bitfinex’ten geliyor. Fakat bu ikili hakkında çok fazla şüphe bulunuyor. Texas Üniversitesi’ndeki araştırmacılar, Haziran ayında Bitfinex’i, Tether aracılığıyla Bitcoin fiyatını manipüle etmekle suçladı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin