Binance Akademi Blockchain teknolojisi ile ilgili yanlış anlaşılmaları çözecek
Binance Akademi Blockchain teknolojisi ile ilgili yanlış anlaşılmaları çözecek

Binance Akademi kripto topluluğuna eğitim verecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, Blockchain, kripto para birimleri, tokenler ve merkezsiz teknoloji ile ilgili her konuda insanları eğitmeyi amaçlayan Binance Akademi adlı yeni çevrimiçi eğitim merkezinin açılışını duyurdu.

Binance Akademi Blockchain ile ilgili yanlış anlaşılmaları çözecek

Binance Akademi, kripto ile ilgili bir konu hakkında bilgi edinmek için kullanabileceğiniz kısa video kurslarından oluşan bir koleksiyon sunuyor. Binance, dünyayı eğitmeyi ve kripto para birimlerini ve altta yatan Blockchain teknolojisi ile ilgili yanlış anlaşılmaları çözmeyi umuyor. Konu hakkında Binance tarafından şu açıklamalar yapıldı:

Binance’den yepyeni, açık bir erişim merkezi: Binance Akademi. Amacımız, kripto öğrenim için herkese açık ve herkesin yararına tek elden kaynaklar sunmak. Şu anki konular, Blockchain, kripto paralar & tokenler, Binance, güvenlik ve ticaret başlıklarını içermektedir.

Binance  her hafta Akademi’ye daha fazla kaynak ekleyecek

Binance ayrıca, her haftada Akademi’ye daha fazla kaynak ekleyeceğini de şu sözlerle belirtiyor:

Akademi için büyük planlarımız var! Ama hepsi bu değil, ayrıca topluluk geri bildirimlerini ve gönderimlerini de memnuniyetle karşılıyoruz.

Eğer bu konularda yetkinliğiniz varsa, Binance de çalışabilirsiniz. Yani, bir 2D animatör, küresel bir dijital pazarlamacı ya da belki bir içerik yazarı iseniz, bir iş örneği ile başvurabilirsiniz. İyi şanslar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin