montreal bank
Tether, Montreal Bank üst düzey yöneticisini işe alarak güçlü bir mesaj veriyor

Tether Montreal Bank üst düzey yöneticisini işe alarak güçlü bir mesaj veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fiat destekli dijital tokenlerin ana sağlayıcısı olan Tether, Montreal Bank eski AML kalite kontrol müdürü Leonardo Real’i, Baş Uyum Yetkilisi (CCO) olarak göreve getirdi. Leonardo Real’in Kripto para sektöründe “yasal uyumluluk için altın standardı oluşturmak amacıyla” göreve getirildiği bildirildi. Real’i ekibine katan Tether, şirket muhasebe uygulamaları ile ilgili sorularla yüzleşmeye devam ediyor.

Leonardo Real CCO olarak Tether’a Katıldı

Real, geleneksel finans endüstrisinde deneyimli bir profesyonel olarak tanınıyor. Tecrübesi sadece Montreal Bank ile sınırlı değil. Aynı zamanda Kanada’nın önde gelen şirketlerinden Managing General Agents (MGA) ve Bridgeforce Financial’da da iş tecrübesi bulunuyor. Deneyimli bir hisse senedi ve vadeli işlem yatırımcısı da olan Real’in bir 2016 yılında kaleme aldığı kripto paralarla ilgili kara para aklama riskleri konulu ACAMS Today Makalesi de bulunuyor.

Ağustos 2016’da Toronto, Kanada’da düzenlenen Blockchain, kripto para ve AML etkinliğini organize etmesi ile de biliniyor. Etkinlik, sorumlu kripto para yönetiminin geleceğini tartışmak için düzenleyicileri, bankacıları, kanun uygulayıcı profesyonelleri ve şirketleri bir araya getirmişti.

Real Montreal Bank eski kara para aklama ve kalite kontrol yöneticiliği görevindeydi

Tether Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Louis Van der Velde, son olarak yüksek profilli şirketler hakkında bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

Hepimiz mevcut gelişmeler ve Leonardo’nun Tether’de Baş Uyum Görevlisi olarak görme konusunda oldukça heyecanlıyız. Eski finansal sistemi değiştirme yolunda dikkate değer bir süreç oldu. Sermaye piyasalarında AML riskini yöneten deneyime sahip, servet yönetimi ve ticari bankacılık sektörleri, kalite kontrol yönetimi ve strateji formülasyonu alanında kendini kanıtlanmış, tecrübesi ile birleştiğinde, şirketimiz için paha biçilemez bir biri olacaktır. Tether’in, ilerleme ve büyümeye sürecinde, ilgili tüm uyum sorunlarını denetleme ve yönetme becerisi konusunda ona güvenimiz tamdır.

Tether, dijital tokenleri fiat para birimleriyle 1: 1 oranında eşleyen ilk etkin Blockchain platformu olarak 2014 yılında piyasaya sürüldü. Şirket, oluşturduğu her sözleşmeye uygun olarak karşılık ayırdığını iddia ediyor. Tüm Tether sözleşmeleri için verilen toplam bakiyelerin listesi, herhangi bir zamanda ilgili tarafların kullanımına açıktır.

Real, Manipülasyon Meselesi Sorularına cevap olabilir

Tether’ın 2.54 milyar dolarlık destek fonları hakkındaki sorular, Freeh, Sporkin & Sullivan LLP (FSS) şirketini bu yılın başlarında banka hesap belgelerini gözden geçirme ve USD para birimi rezervleri üzerinde rastgele denetimler yapma konuları Tether’i oldukça rahatsız etti. Haziran ayında Teksas Üniversitesi’nden “Bitcoin Gerçekten Tether’den bağımsız mı?” başlıklı bir makale, Tether’i suçlamaların odağına koydu. Ve daha yakın bir zamanda Bloomberg tarafından hazırlanan bir rapor, hem fiyat manipülasyonu hem de hileli işlemlerle ilgili şirketi suçladı.

Tether, bu tür tüm iddiaları tamamıyla reddetti ve ek olarak düzenlemeler ve uyum konusunda endüstri uzmanı olan birinin göreve getirerek hem yetkililere hem de yatırımcılara güçlü bir mesaj vermiş oldu.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin