ABRA CEO'su Bill Barhydt Bitcoin tahminini açıkladı.
ABRA CEO'su Bill Barhydt Bitcoin tahminini açıkladı.

ABRA CEO’su Bill Barhydt: “Bitcoin uzun vadede 50 bin doları görecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABRA CEO’su Bill Barhydt, Inverse ile gerçekleştirdiği röportajda lider kripto para birimi Bitcoin’in uzun vadede 50 bin doları geçebileceğini iddia etti.

“Bir gecede olmayacak.”

Barhydt:

Uzun vadede Bitcoin’in 50 bin doları göreceği düşüncesindeyim lakin bunun bir gece olacağını beklemek gerçekçi olmaz.

Ünlü CEO “uzun vade” derkenki kastını tam olarak belirtmese de pek çok kripto para uzmanı gibi onun da boğa yönlü bir tahmini ve beklentisi olduğunu belirtmekte fayda var.

Barhydt: “Aralık ayını bekleyin.”

2017 yılının sonlarına doğru görülen fiyatların iddialı olduğunun altını çizen CEO, kripto fiyatlaması açısından Aralık ayında yeniden kendimize geleceğimizi düşünüyor.

Abra kripto para hizmetleri uygulaması, kullanımı kolay ve erişilebilir hizmetler sunarak, endüstride benimsenme oranlarına yardımcı olmak için 2018’de etkileyici büyüme rakamları gösteriyor.

Pek çok kripto para uzmanının 25  bin dolar olarak öngördüğü uzun vadeli BTC fiyatlandırmasına John McAfee 2020 yılına kadar 1 milyon dolar şeklinde yanıt vermişti. ABRA CEO’su ise 50 bin dolarlık tahminiyle gündeme gelmiş oldu.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Litecoin ABRA ve TapJets ortaklığı ile büyüyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin