Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti
Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti

Test bitti: Binance Bitcoin vadeli işlem ticaret platformu sahnede

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi borsası Binance nihayet tüm kullanıcıları için kısa süre önce duyurduğu Bitcoin vadeli işlem ticaret platformunu kullanıma sundu. Bilgi Binance tarafından 12 Eylül tarihli bir blog yazısında yayınlandı.

Binance, Bitcoin vadeli işlem ticaret platformunu piyasaya sürüyor

Kullanıcılardan yeni Bitcoin Vadeli İşlemleri platformu hakkında çarpıcı geri dönüşler aldıktan sonra, bugün sabah saat 4.00’de (UTC) futures’lar piyasaya sürüldü. Platform şimdi, piyasadaki en büyük stablecoin olan Tether (USDT) ile eşleştirilmiş Bitcoin vadeli işlemlerini destekliyor. Kullanıcılar, 20 katına kadar kaldıraç kullanabilir.

Gelecekte, borsa diğer işlem çiftlerine ve kripto paralara destek ekleyebilir, ancak şu an hiçbir bilgi yok. Binance, kripto kullanıcıları için vadeli işlem sağlayan ilk borsa değildir. BitFlyer, BitMEX ve CoinFlex gibi diğer platformlar da yatırımcılar için benzer hizmetler sunmaktadır.

Binance 5. platform

Skew’e göre, Binance futures işlem hacmi piyasaya sunulduğundan beri platform tarafından ele alınan 170 milyon dolar ile çok iyi başladı. Bu hacim borsayı, Bitcoin vadeli işlem hacimleri açısından beşinci platform yapıyor. Örneğin, BitMex aynı dönemde 2,52 milyar dolar kaydetti. Bu arada, BitFlyer 860 milyon dolar işlemeyi başardı. Bu yüzden, Binance’in hala ilk 2’ye girmesi için önünde çok uzun bir yol var.

Kullanıcılar ayrıca ilk üç ay boyunca Binance Futures işlemlerinde işlem yaparken işlem ücretlerinde %50 indirim alacaklardır. Tabi ki, tüm komisyonlar Binance Coin ile ödenecek. Buna ek olarak, Binance Battle for Binance yarışmasına katılan ve Futures A için oy kullanan kullanıcılar işlem ücretlerinde ek bir indirim kazanacaklar. Aynı zamanda, Binance, Binance Coin’in (BNB) üç aylık yakma hesaplamasında vadeli işlemlerdeki işlem hacmini de dahil edecek.

Binance, BNB’nin toplam arzının bir kısmını her çeyrek dönemde elde ettikleri kar ile uyumlu olarak yakıyor. Bu üç aylık coin yakmalar, toplam BNB arzı 1 milyar dolara ulaştığında sona erecek. Kripto pazarında Binance genişlemeye devam ediyor. Şirket sadece ticaret hizmetleri sunmakla kalmayıp, aynı zamanda bütün kripto ekosisteminin ayrılmaz bir parçası haline geliyor. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, borsa son 24 saatte 707 milyon dolarlık işlem hacmi kaydetti.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin