Ripple neden bu kadar popüler? 4 temel sebep
Ripple neden bu kadar popüler? 4 temel sebep

Analist görüşü: Ripple (XRP) fiyatı yükselişin sinyalini veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yılın büyük bölümü için düşüş piyasasında işlem gören Ripple (XRP) fiyatı nihayet bir miktar büyüme kaydetti. Üçüncü en büyük kripto para, Ağustos ayında neredeyse %17 oranında düştü, ancak güçlü bir yükseliş momentumunun kısa vadede piyasaya sürdüğü için iyileşme belirtileri gösterdi.

Ripple (XRP) fiyatı yükselişin sinyalini mi veriyor?

XRP’nin 1 saatlik grafiği yükselen bir üçgenin oluşumu öne sürdüğü için yükseliş resmi çizildi. Bir boğa oluşumu olarak algılanan yükselen üçgen, salınımları 0,2564 dolara bağlayan yatay bir çizgi, ardından salınımı 0,2505 dolar, 0,2509 dolar ve 0,2515 dolara çıkaran bir yükseliş eğilimi çizgisi takip eder.  Analistlere göre bu XRP’nin hacminin de zaman içinde yükseldiği ve fiyatın daha da birleştiği bir yükseliş kopması olduğunu teyit ediyor. 50 hareketli ortalama, 100 hareketli ortalamanın altındaydı ancak XRP bu dönemde %0,53 oranında getiri elde etti.

1 saatlik grafik - Kaynak: Trading view
1 saatlik grafik – Kaynak: Trading view

Bununla birlikte analistlere göre, fiyattaki büyüme, kripto para tarafından yapılan toparlanma çabası olabilir. MACD çizgisi sinyal çizgisinin altında duruyor, 1 saatlik grafik düşüş eğiliminde kaldı. XRP’nin 4 saatlik grafiği  iki yakınsak çizgiyle karakterize simetrik bir üçgen oluşumunu bildirdi. Üst trend çizgisi daha düşük seviyelere kaydı. Analistlere göre, model bir birleştirme fiyatını temsil ediyor ve yukarı ya da aşağı kırılabilir. 35 hareketli 100 hareketli ortalama altında 50 hareketli ortalama ile token değerlemede %13,97 oranında bir kayıp kaydetti. Bununla birlikte, MACD çizgisi sinyal çizgisinin altında işlem görüyor ve eğilimi yükselişe çeviren bir çaprazlama yakın olabilir.

4 saatlik grafik - Kaynak: Trading view
4 saatlik grafik – Kaynak: Trading view

Sonuç

Analistlere göre XRP’nin yükselen üçgen içinde konsolide ettiği fiyatla yükseliş eğilimi yaklaşabilir. Oysa simetrik üçgen, MACD mevcut eğilimi değiştirirken yükseliş eğilimi gösterebilir.

Âmbcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin