Tesla'nın ardından sıra Meksikalı şirketlerde! Ülkede kurumsalların Bitcoin ilgisi fırladı
Tesla'nın ardından sıra Meksikalı şirketlerde! Ülkede kurumsalların Bitcoin ilgisi fırladı

Tesla’nın ardından sıra Meksikalı şirketlerde! Ülkede kurumsalların Bitcoin ilgisi fırladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve kripto para birimlerine olan ilgi, teknolojiyi benimseyen daha fazla kurumsal yatırımcı ile her geçen gün artıyor. Tesla’nın yaklaşık bir hafta önce Bitcoin’e yaptığı 1,5 milyar dolarlık yatırım, kripto para biriminin daha fazla güven kazanmasına da yardımcı oldu. Son zamanlarda, Meksikalı şirketler de BTC çılgınlığının bir parçası olmak için büyük bir istek gösterdiler.

Meksikalı şirketler Bitcoin yatırımı için sıraya girdi

El Economista’nın haberine göre PwC’nin Kıdemli Ortağı Mauricio Hurtado, Meksikalı şirketlerin kripto para birimini benimseme ilgisinin son zamanlarda hızla arttığını açıkladı. Ayrıc, bu büyük şirketlerin kripto para birimine yönelik yaygın arzusunun, artan benimsemeden kaynaklandığını da sözlerine ekledi.

Tanınmış yönetici, birçok şirketin artık rekabetin önüne geçmek için kripto para birimini işlerine dahil etmek istediğini belirtti. Bu firmaların birçoğu, düzenlenmemiş ve çok değişken olması nedeniyle kripto alanına girmekte isteksiz olsalar da, fırsatı kaçırma korkusu nedeniyle artık katılmaya çok daha istekli.

Kurumsal ilgi tırmanıyor

Başta Bitcoin olmak üzere kriptoya yatırım yapan büyük kurumların ve şirketlerin son zamanlarda akını, kripto alanına daha fazla destek verdi. Tesla’nın yatırımına ek olarak, MicroStrategy, GrayScale, Galaxy Digital Holdings gibi diğer şirketler de BTC’ye büyük yatırımlar yaptı.

Son zamanlarda, Wall Street bankaları da müşterilerinin baskısı nedeniyle BTC işlemlerine izin vermeyi planlıyor. Geçtiğimiz hafta, Amerika’nın en eski bankası BNY Mellon, müşterilerine yıl sonundan önce kripto hizmetleri de sağlayacağını açıkladı. JP Morgan’ın COO’su Daniel Pinto, yeterli talep geldiğinde bankanın kripto para birimi endüstrisine dahil olacağını açıkladı.

Bitcoin fiyatındaki son artışla birlikte, diğer dijital varlıklar artık ana akım haline geliyor. MasterCard ve Visa, kart sahiplerinin kripto para biriminde işlem yapmasına izin verme planlarını da açıkladı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin