featured

TerraClassicUSD (USTC) %63’ün üzerinde arttı! Peki neden artıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TerraClassicUSD (USTC) bir hafta içinde %63’ün üzerinde değer kazandı. Bu yükselişiyle birlikte altcoin en fazla kazanan kriptolardan biri oldu.  Sosyal aktivite, tarihsel olarak, bir kripto varlığının fiyat hareketlerine önemli bir katkıda bulunan faktör olarak değerlendiriliyor.

Yaşanan Terra çöküşünün ardından Terra Classic (LUNC) için sosyal aktivitedeki bir artış, LUNC’un geçen ay büyük bir ralli düzenlediğini gördü. TerraClassicUSD (USTC), şiddetli bir ret ile karşılaşmadan önce Eylül rallisinde devam etti. Ancak, USTC başka bir geri dönüş yapmak istiyor gibi görünüyor.

CoinMarketCap’ten (CMC) elde edilen verilere göre, USTC son yedi gün içinde %63,39 oranında değer kazandı. Altcoin yazım sırasında ise 0,048 dolara kadar yükseldi. Geçen hafta Cuma 0,029 dolar bölgesinde yatay işlem gören USTC, Çarşamba günü 0,061 dolara kadar yükseldi.

Altcoin’in 0,06 dolar bölgesini en son gördüğü zaman, 10 Eylül’de 4 ayın en yüksek seviyesi olan 0,066 dolara yükselen bir önceki ralli sırasındaydı.

Son geri dönüşün bir sonucu olarak, USTC’nin piyasa değeri, 7 gün içinde %63’ün üzerinde bir artışla 473 milyon dolar seviyesine kadar yükseldi. Varlık, Dash (DASH) ve Lido DAO’nun (LDO) oldukça üzerinde, piyasa değerine göre en iyi varlıklar arasında 72. sırada yer aldı.

USTC’nin son rallinin arkasındaki olası nedenler

USTC’nin fiyat hareketi, sosyal aktivite arttıkça varlığa olan ilginin yenilenmesinden faydalanıyor gibi görünüyor. Yakın zamanda Binance’in, Binance Crypto Loans platformundaki ödünç alınabilir varlıklarına USTC’yi dahil etme planlarının yanı sıra, USTC’nin sosyal aktivitedeki yükselişine katkıda bulunan ana faktörlerden biri, Terra topluluğu üyeleri tarafından yeniden sabitlemeyi amaçlayan iki teklif hakkında yakın zamanda yapılan bir tartışmadır. USTC.

Alex Forshaw ve Tobia “Zarader” Andersen, USTC’yi yeniden yerleştirme yolculuğunda yardımcı olacak iki farklı girişim önermişti. Her iki girişim de Terra topluluğu arasında tartışmalara yol açtı. Bununla birlikte, Terra çekirdek geliştiricisi Edward Kim kısa süre önce her iki teklifin de aynı anda yürütülebileceğini açıkladı.

Yeni yeniden düzenleme önerileri ve tekliflerin fizibilitesine ilişkin tartışmalar, USTC’nin sosyal aktivite artışına tartışmasız bir şekilde yardımcı oldu. Böylece varlık yükselişe geöti ve 0,48 dolar seviyelerine kadar geldi.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin