Yarından itibaren ise kripto para haberleri daha yoğun gerçekleşecek. İşte haftanın takip edilmesi gereken gelişmeleri…

Altcoinler hafta sonuna doğru daha istekli, yükseliş devam edebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dow Jones ve S&P 500 gibi ABD pazarıyla bağlantılı olarak, kripto piyasası Tüketici Fiyat Endeksi verilerinin yayınlanmasından sonra satın alma baskısında ani bir artış gösteriyor. Sonuç olarak, büyük kripto paralar haftanın son iş günü yükseliş sergiledi. Dün ise TÜFE sonrasında nispeten bir kazanç görüldü.

Altcoinler güçlü destekten geri dönüyor

Bitcoin hakimiyetinin de biraz serbest kalması altcoinlere rahat bir alan bıraktı. Hafta başında yaşanan baskınlık alternatif varlıklarda sert düşüşlere neden olmuştu. Şimdi ise biraz daha toparlanma var. Ancak genel bir yükseliş için piyasanın rahatlaması gerekebilir.

Binance coin (BNB)

300 ile 260 dolar arasında rezonansa girdiği yatay bir trend var. Son ayı döngüsü, altcoin’i 13 Ekim’de 260 dolarlık alt desteğe geri itti. Ancak, daha geniş pazardaki yaygın toparlanma ile BNB fiyatı hemen toparlandı.

Ripple (XRP)

Eylül ayının ikinci yarısındaki parabolik bir rallinin ardından XRP/USDT çifti, fiyat artışını sürdürmek için daha sonraki bir yolda yürümeye başladı. Bu konsolidasyonun ortasında, altcoin 0,44 dolarlık destekten iki kez toparlandı ve bu da piyasa katılımcılarının düşüşlerde alım yaptığını gösteriyor.

Altcoin 0,5 dolardan işlem görüyor ve son iki günde %16 artış gösteriyor. Sürekli satın alma ile XRP fiyatı, daha fazla kazanç elde etmek için 0,55 dolarlık direnci yeniden görmelidir.

Cardano(ADA)

ADA/USDT paritesi bu hafta agresif bir düşüş yaşadı ve bu da fiyatları 0.35$’a düşürdü. Bununla birlikte, kripto alanında devam eden toparlanma ile fiyat, belirtilen desteğin %10’unu geri aldı. Şu anda ABD pazarı açılırken 0,393 dolardan işlem görüyor.

Solana(SOL)

Majör altcoin, yanal bir yürüyüşün ortasında fiyat, 30 dolarlık desteği birkaç kez test ederek güçlü bir birikim bölgesi olduğunu doğruladı. Ayrıca günlük mum, yukarıda bahsedilen teoriyi vurgulayan 13 Ekim’deki satışlara rağmen 30$ desteğinin üzerinde kapanmayı başardı.

Cosmos (ATOM)

Altcoinler listemizde son sırada ATIM var. Token dört günlük bir yenilgi serisinden toparlanmasıyla Cuma günü bir başka kayda değer kazanç oldu. Dünyanın yirmi ikinci en büyük kripto para birimi günün erken saatlerinde 12.24 dolara yükseldi. 

Cuma günkü zirve, ATOM/USD’yi bir önceki günün en düşük seviyesi olan 10.80$’dan neredeyse %12 daha yüksek gördü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin