featured

Terra Classic, boğa formasyonu ile yüzde 25 fiyat artışı beklentisine sahip!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic (LUNC) kripto meraklılarının ve yatırımcıların radarındaydı, ancak son fiyat performansı birçok kişinin kafasını karıştırdı. Ağustos ortasından bu yana altcoin belirgin bir düşüş trendine girerek dünya çapındaki tüccarların dikkatini çekti.

Bu ilgi çekici fiyat hareketi, sürekli olarak dinamik destek ve direnç bariyerleri olarak hareket eden iki farklı alçalan trend çizgisinin varlığıyla işaretlenmiştir.

Terra Classic’in fiyatı ile bu trend çizgileri arasındaki sürekli etkileşim, azalan bir kanal formasyonunu doğurmuştur. Destek ve direnç arasındaki tahterevalli ile şekillenen bu model, önümüzdeki günlerde altcoin’in yörüngesi hakkında fikir verme potansiyeline sahiptir.

Terra Classic bir dönüm noktasında

CoinGecko’ya göre mevcut LUNC fiyatı, 24 saatlik mütevazı bir yüzde 0,3 kazançla 0,00005745 dolar seviyesinde seyrediyor. Ancak son yedi gün içinde yüzde 0,4’lük hafif bir düşüş görüldü. Fiyat grafiği, piyasa kararsızlığının göstergesi olan uzatılmış fitillerle süslenmiş kısa gövdeli günlük mumlarla işaretlenmiştir.

Yine de tarih, LUNC’un şu anda içinde bulunduğu gibi düşen kanal formasyonlarında genellikle bir yükseliş kırılmasının meydana geldiğini göstermektedir. Bu, LUNC’un üst trend çizgisini kırma ve potansiyel olarak yüzde 6,3’lük bir artış yaşama olasılığına işaret ediyor.

terra

Yükseliş rallisi potansiyelinin analizi

Kripto para alanındaki uzmanlar, böyle bir yükseliş hareketinin Terra Luna Classic için talep baskısını artırabileceğini ve potansiyel olarak madeni paranın yüzde 25’e kadar yükselmesini sağlayabileceğini öne sürüyor. Bu da bir sonraki ana direnç seviyesi olan 0,000075 doları altcoin’in görüş alanına sokarak LUNC token’larına sahip olanlara umut verecektir.

Bununla birlikte kripto para piyasasının şu anda belirsizliğin gölgesi altında olduğunu belirtmek gerekir. Ünlü kripto para analisti Nicholas Merten geçtiğimiz günlerde bir YouTube strateji oturumunda uyarıcı bir not verdi.

Merten, Bitcoin (BTC) ve altcoinler için uzun süreli bir düşüş eğilimi öngördü ve bu gerilemenin yaygın tasfiyelere ve sistemden fazla paranın çıkarılmasına yol açarak potansiyel olarak ekonomik zorluklara katkıda bulunabileceği endişesini dile getirdi.

Terra Luna Classic’in azalan bir kanal formasyonunun sınırları içinde kalan fiyat davranışı, kripto meraklıları arasında yoğun ilgi gören bir konu. Tarihsel modeller bir yükseliş patlaması olasılığına işaret ederken daha geniş piyasa ortamı belirsizliğini koruyor.

Yatırımcılar potansiyel türbülansa hazırlanırken tüm gözler Terra Classic’in alçalan trend çizgilerinin çekiminden kurtulup kurtulamayacağını ve hakim piyasa duyarlılığına meydan okuyup okuyamayacağını görmek için Terra Classic’in üzerinde.

newsbtc

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin