featured

Terra Classic (LUNC) mart fiyat tahmini: LUNC fiyatı yeni bir rekor kırabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son bir aydır yükseliş eğilimde olan ve istikrarlı bir şekilde fiyatı artan Terra Classıc (LUNC), bu süre zarfında önemli bir büyüme sergiledi. LUNC fiyatı son 24 saat içinde 0,00021 dolar seviyesine yaklaşarak yüzde 21’lik bir artış gösterdi ve ardından dalgalı bir seyir izleyerek 0,00017 seviyesine geriledi. Piyasadaki yükseliş eğilimin ortasında yaşanan bu artışın ardından ise hem sektörde yaşanan olumlu gelişmeler hem de Binance borsasında LUNC tokeninin yakılması var. Yakma işleminin ardından token fiyatı son bir ayda toplam yüzde 46 arttı.

Piyasa hacmine göre CoinMarketCap sıralamasında 93. sırada yer alan varlık bu yükselişle birlikte işlem hacminde yüzde 160’lik bir artış yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada işlem hacmindeki yükseliş yüzde 30’du ve toplam hacmi 400 milyon dolara ulaştı. Bu önemli sıçrama yatırımcının yoğun ilgisini yansıtırken varlığın mart ayı için fiyat tahminleri de yükselmeye başladı. Özellikle uzun süredir aşılamayan 0,00020 dolar seviyesinin üzerinde bir sıçrama LUNC tokenini aşırı alım bölgesine doğru sürükledi.

Binance hamlesi, LUNC fiyatını yükseltti

Analistler ve yatırımcılar arasında heyecan yaratan Terra Classic yükselişini tetikleyen birçok katalizör bulunuyor. Bunlar arasında ilk sırada Binance’de LUNC tokenlerinin yakılması geliyor. Lunc stake işlemlerindeki artışı tetikleyen bu durum, işlem hacminin yükselmesinde önemli bir rol oynadı.

Token yakma işleminde kripto borsası Binance 19. partide 2,21 milyar LUNC yaktığını açıkladı. Kripto borsası bundan önce ocak ayında da 5,5 milyarlık LUNC yakmıştı. 1 Mart itibariyle gerçekleştirilen son yakma işleminin ardından dolaşımdaki token arzı azaldı ve talebin artmasıyla varlığın fiyatı kısa sürede rekor seviyelerde yükseliş yaşadı. Yakma işleminin ardından yatırımcı ve LUNC topluluğunun iyimserliğini yükselti ve varlığa duyulan güveni yeniledi.

Bununla birlikte Binance’de yakılan toplam Terra Classic tokeni 53 milyar oldu. LUNC topluluğu tarafında ise 102 milyar civarı token yakıldığı biliniyor. İşlem, topluluğunun önde gelen üyelerinden biri Vegas tarafından X platformunda duyuruldu. Ayrıca Vages, topluluk yakma işlemine karşı oluşan ilgiyi vurgulayarak yatırımcılara güven verdi. Binance tarafından duyulan USTC ve LUNC sürekli sözleşmesinin tanıtılması da bu güven ortamını tazeledi ve altcoinin fiyatındaki iyileşmenin önünü açtı.

Bunun yanında kripto piyasası son dönemdeki büyüme potansiyelini sürdürürse Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşabilir ve bu da LUNC dahil olmak üzere birçok varlığın fiyatındaki yükselişi tetikleyebilir. Özellikle 61.000 dolar seviyesinin üzerinde bir yükseliş, uzun süredir beklenen yarılanma olayı ile desteklenirse yeni rekor seviyelerin görülmesi zor olmaz. Bu yükseliş LUNC fiyatının yükselmesine de zemin hazırlayacaktır.

Terra Classic fiyat tahmini: Mart sonunda LUNC fiyatı kaç olur?

Binance ve topluluğun yakma işlemleri varlığın fiyatını olumlu etkiledi ve token kritik destek seviyesi sayılan 0,00017 dolar aralığında işlem görüyor. Boğalar varlığın fiyatını bu seviyenin üzerine taşıyabilirse LUNC tokeni 0,00020 dolar noktasını hedefleyebilir. Bu aşamada önemli kritik destek seviyesi 0,00019 dolardır. Bununla birlikte teknik grafikler de LUNC coinin yükselişini destekliyor. Hareketli Ortalama Sapması sıfırın üzerini işaret ediyor ve bu da varlığın bir süre daha yükselebileceğini gösteriyor.

LUNC

Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise 80’in üzerinde yer alıyor ve aşırı alım bölgesinde. Satın alım baskısının sürmesi hâlinde talebin artması beklenir ve bu da altcoin için iyimser tahminleri ortaya çıkarıyor. Son olarak Chaikin Para Akışı (CMF) göstergesi, iyimser bir duyarlılıkta. Varlığın dip ve zirve noktalarını belirlemek için kullanılan Fibonacci ölçeğine göre ise 3,618 seviyesi 0,000028 dolar seviyesini işaret ediyor ve satın alım baskısı artarsa altcoin fiyatı için 0,000030 dolar uzak bir hedef sayılmaz.

Terra Classic fiyatında yaşanan yükseliş piyasaya yeni çıkacak altcoinler için de heyecan yarattı. Özellikle yaklaşan halving etkinliği ile madenciliğe yönelik önemli bir proje olan Bitcoin Minetrix tokeni yatırımcıdan yoğun bir ilgi gördü.

Bitcoin Minetrix, halving öncesi büyümeye devam ediyor!

Geleneksel madenciliğin yerleşmiş sorunlarına çözüm üreten Bitcoin Minetrix projesi, şeffaf ve güvenli madencilik anlayışı ile fark yaratır. ETH ağı üzerinde işlem gören ve güvenli bir kullanıma sahip olan proje, dolandırıcılık risklerini ortadan kaldırır. Böylece madencilik üzerinden gelir elde etmeye imkân verir ve minimum teknik bilgiyle herkesin kullanımına açıktır. Kolay bir kullanıma sahip olan Minetrix tokeni, ağır donanımlar gerektirmez ve bulut tabanlı sistemi sayesinde şeffaf bir çalışma mantığına sahiptir. Ayrıca çevre dostu yaklaşımı ile Bitcoin’in bıraktığı karbon ayak izine karşı çevreci bir çözüm olur.

Ön satışta son etaba yaklaşan BTCMTX tokeni, kendi resmi web sitesi üzerinden satışa sunulur. Web sitesinde uygun cüzdan bağlama adımlarından sonra USDT, ETH ve kart seçenekleri ile ödeme yapılabilir. Son verilere göre 11.6 milyonluk büyük bir birikim toplayan projede, token fiyatı 0.0138 dolardır. Listelenme sonrası fiyatı yükselecek olan token erken alım fırsatları ile daha uygun rakamlara satın alınabilir.

Bitcoin Minetrix Satın Al

 

coingape

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin