featured

Terra Luna haberleri: Terra L1TF reform teklifine LUNC fiyatı nasıl tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic topluluğu şu anda Joint L1 Task Force (L1TF) çekirdek geliştirici ekibinde reform yapılmasına odaklanıyor. Terra Luna Classic içinde şeffaf ve etkili bir yönetişim yapısı için İstasyon’da iki teklif oylamaya sunuldu. Bu hamle, L1TF ile eski Terra Rebels üyelerinden oluşan yeni bir ekip olan Hexxagon arasındaki kapalı kapılar ardında yapılan bir anlaşmaya yanıt olarak geldi.

Terra Luna Classic topluluğu L1TF’de reform yapacak

Günler süren ilk oylamanın ardından 11685 sayılı “Mevcut L1 Ekibinin Yönetişimle Yeniden Düzenlenmesi (Revize Edilmiş Nihai) HCC” önerisi, Terra Luna Classic üyeleri ve onaylayıcıların L1TF geliştirici ekibinin yeniden yapılandırılmasına destek verdiğini gösteriyor.

Şu ana kadar, teklif yüzde 55 lehte oy alırken yüzde 42 “Veto ile Hayır” oyu kullanıldı. Sadece birkaç kişi “Çekimser” ve “Hayır” oyu verdi. L1TF; Terra Luna Classic zincirinin yükseltmeleri, bakımı ve diğer yönleriyle ilgilenen çekirdek geliştirici ekiptir. Bu nedenle teklif çok önemlidir ve zincirdeki projeleri ve Dapp’leri etkileyecektir.

HappyCattyCrypto, Classy’s Sphere ve Coinpayu gibi doğrulayıcılar teklifi desteklerken JESUSisLORD, Mr. Diamondhandz1’s LUNCLIVE ve Fragwuerdig’s frag_node gibi önemli doğrulayıcılar teklife karşı oy kullandı. Mevcut oylama topluluğun tekliften yana olduğunu gösterirken üst düzey doğrulayıcılar henüz teklif için oy kullanmadı.

Teklif kabul edilirse hem Terra Classic L1 Geliştirme ekibi hem de Hexxagon için finansmanı, L1TF ve Hexxagon arasındaki kapalı kapılar ardındaki anlaşmayı durduracak ve topluluk yönetimini zorunlu kılacaktır.

Terra Luna

Bu arada 11700 sayılı Teklif, geliştirici ekiplerin finansmanını durdurmayı ve L1TF için yeni bir “proje yöneticisi” bulmayı amaçlıyor. Ayrıca L1TF’ye şeffaflık ve benimsemeyi artırmak için bir “Geliştirme Yol Haritası ile Vizyon” oluşturma görevi verdi.

Altcoin fiyatı şu anda son 24 saatte yüzde 0,5 artışla 0,000077 dolardan işlem görüyor. Ancak işlem hacmi son 24 saatte azaldı. Bu arada USTC fiyatı son 24 saatte yüzde 1 düşüşle 0,015 dolara geriledi. Topluluk yukarı yönlü bir hareketi desteklemediği sürece, bu tekliflerin geçmesi hâlinde fiyatların düşmesi bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin