featured

Popüler kripto analisti sürpriz Ethereum analizini paylaştı: “Hâlâ rakipsiz bir altcoin”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir kripto analisti olan Mike Deutscher, en büyük altcoin olan Ethereum fiyatının yükselişe geçeceğini düşünüyor. Analistin, öncü altcoin’in yukarı yönlü hareket edeceğini düşünmesi için birkaç tane nedeni var. Ethereum şu anda Paypal Stablecoin ve Worldcoin gibi en büyük yeni projelerin tercihi.

Ethereum

Ethereum yükselişe geçebilir

Deutscher’a göre Ethereum’un büyümeye devam etmesinin en önemli nedenlerinden biri, Paypal Stablecoin ve Worldcoin gibi en büyük yeni projelerin tercihi olmasıdır. Yeni DApp geliştirme platformları mevcut olsa da, ETH hâlâ büyük projeler için tercih edilen seçimdir.

Deutscher, ağ gelişmeye devam ederken, ikinci katman tezinin popülerlik kazanmaya devam ettiğini belirtiyor. Yüksek TVL ve herhangi bir sektörün en önemli finansmanı olması, Deutscher tarafından tanımlandığı şekliyle Ethereum’u ayıran bazı faktörlerdir. ETH staking oranının yükselişte olduğunu ve Liquid Staking Türevlerinin (LSD’ler) büyümesine yardımcı olduğunu da yorumuna ekledi.

Analist, ETH toplam ücret gelir seviyesinin Ethereum’u kripto kullanıcıları için çekici kılacak kadar önemli olduğunu düşünüyor. Ona göre, ETH için bu endeks, diğer tüm rakip protokollerin toplamından daha yüksek. ETH’nin devam eden deflasyonist akış göstergesinin de fiyatın yükselişine katkıda bulunduğuna inanıyor.

EIP4844 yükseltmesinin ağa gelişinin de Ethereum’un işlevselliğini iyileştirmesi bekleniyor. Bu, ikinci katman protokollerinde ödenen ücretleri önemli ölçüde azaltacaktır. Bu yüzden Deutscher, bunun ETH için önemli bir yükseltme olduğunu düşünüyor. Ayrıca, daha fazla kullanıcı çekeceğine ve gözde altcoin’in benimsenme seviyesini artıracağına inanıyor.

Deutscher, NFT koleksiyonlarının ETH ağına sürekli olarak taşınmasının altcoin’in yükseliş hissiyatına katkıda bulunduğuna inanıyor. Birçok birinci katman protokolünün ETH’ye doğru döndüğünü belirtti.

Kripto analisti, gözde altcoin’in SEC için güvenli bir pozisyonda olmasının da önemli bir özellik olduğunu düşünüyor. Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu, Ethereum’u bir emtia olarak tanımladı ve düzenleyiciler, son davalarda onu bir menkul kıymet olarak adlandırmadı.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin