featured

Terra Luna Classic “yeniden canlanma vizyonu” önerisini duyurdu! LUNC fiyatı iyileşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic (LUNC) topluluğu üyeleri Happy Catty Crypto ve StrathCole, zincirin yeniden canlandırılması için birleşik bir vizyon önerdi. Zincir için fikir ve önerileri ortaya koymanın yanı sıra artan FUD ve LUNC ve USTC fiyatlarındaki büyük düşüşün ortasında Terra Classic’in geleceğini şekillendirmek için geliştiricileri, topluluk üyelerini, doğrulayıcıları ve paydaşları öneri için davet ediyor.

LUNC’un yeniden canlandırılması teklifi neleri içeriyor?

Terra Luna Classic doğrulayıcısı Happy Catty Crypto 18 Ağustos’ta yayınladığı bir gönderide “Terra Classic Expedition: Birleşik bir vizyon” başlığı ile vizyonun ana hatlarını çiziyor ve rutin güncellemeler, zorunlu güvenlik yamaları ve özellik uygulamaları gibi Seviye 1 çalışmalarını değil, önemli gelişimsel kilometre taşlarını vurguluyor.

Vizyon belgesine göre geliştirme çalışmalarını geliştirmeyi, maliyetleri düşürmeyi, şeffaflığı artırmayı ve zincir üzerindeki vergiyi daha iyi bir alternatifle değiştirmeyi amaçlıyor. Şeffaflığı artırmak ve projenin tamamlanmasını teşvik etmek için akıllı sözleşmeler aracılığıyla geliştiriciler için “kilometre taşı başına ödeme” haftalık ödemeleri önermektedir.

LUNC

Ayrıca doğrulayıcılar için dinamik bir komisyon modülünün uygulanması, yerel bir tartışma platformunun resmi Terra Classic Wallet’a entegre edilmesi ve Station on-ramps ile kullanıcı katılımının kolaylaştırılması gündemde olan konular.

Buna ek olarak geliştiricilerin gönüllü bir KYC sürecinden geçmesini zorunlu kılarak, Github varlıkları ve çekme istekleri aracılığıyla yapılan bir doğrulama süreci ile güvenlik ve güveni artırmayı amaçlamaktadır. Hem Allnodes hem de Hexxagon uç nokta altyapısının finanse edilmesini önlemek için Hexxagon’un harcama tekliflerinin ayrılmasını öneriyor.

LUNC fiyatı

Rapor; mevcut yüzde 0,5’lik zincir içi verginin, varlıkların ve dApp’lerin Terra Luna Classic ve LUNA gibi vergi dışı zincirler arasında proje dönüştürmesini kolaylaştıran daha iyi bir dinamik yaklaşımla değiştirilmesini önermektedir. Bununla birlikte istasyonun oylama bölümüne bir metin alanının entegre edilmesini önermektedir.

LUNC fiyatı şu anda son 24 saatte yüzde 6 düşüşle 0.000062 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000571 ve 0,0000667 dolar. Bu arada USTC fiyatı son 24 saatte yüzde 8 düşüşle 0.012 dolardan işlem görüyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin