Terra Luna Classic fiyatını güçlendirmek için yeni bir öneri geldi!
Terra Luna Classic fiyatını güçlendirmek için yeni bir öneri geldi!

Terra Luna Classic fiyatını güçlendirmek için yeni bir öneri geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Luna Classic doğrulayıcısı Happy Catty Crypto, topluluğun çekirdek geliştirici Joint L1 Task Force tarafından sunulan bir teklifi kabul etti ve topluluğa ait bir İstasyon cüzdanı oluşturmak için bu teklifi revize etti. Yeni önerinin amacı, Agora’dan Commonwealth’e yönetişim ve merkezi olmayan sisteme geçişi artırmaktır.

Terra Luna Classic önerisi

Terra Luna Classic doğrulayıcısı Happy Catty Crypto’nun Teklifi 11653 “Commonwealth’e Geçişte Yönetişimi ve Merkezi Olmamayı Geliştirme” oylamaya açıktır.

Öneri, yakın zamanda topluluk oylaması ve şeffaflık olmadan gerçekleşen Agora’dan Commonwealth’e geçişle ilgili endişeleri gidermeyi amaçlamaktadır. Geçişin, topluluk katılımı olmadan Edward Kim, Rexx ve Bilbo Baggins tarafından yönetildiği iddia edilmektedir. Rexx ve Bilbo Baggins’in merkezi olmama temel ilkelerine aykırı olarak yönetici olmasına neden olmuştur.

“Edward Kim ve Rexx, LUNC blok zincirinden ayrıldıklarını açıkladılar ve şu anda Entropy AI Blockchain adlı ayrı bir blok zinciri geliştirmeye odaklanıyorlar. LUNC ile doğrudan bir ilgileri olmadığı için, yönetici rolleri sorgulanabilir ve ele alınmalı ve/veya iptal edilmelidir.”

Teklife göre, L1TF baş geliştiricisi Vinh Nguyen, gelecekteki yöneticileri belirlemek için yeni bir teklif geçene kadar yönetici olmalıdır. Topluluğa ait İstasyon cüzdanı, Commonwealth düğmesini entegre edecek, bu nedenle haksız kontrolü azaltmak çok önemlidir.

Topluluk şu anda %90 “Evet” oyu aldığı için teklifi destekliyor. Bu arada %2 “hayır” ve %8 “veto ile hayır” oyu aldı. HappyCattyCrypto, SolidVote ve Community First LUNC gibi doğrulayıcılar teklifi desteklediler, ancak diğer üst düzey doğrulayıcılar henüz oylama yapmadı. Önerinin son tarihi 1 Ağustos’tur.

LUNC fiyatı destek arıyor

LUNC fiyatı son 24 saatte %2 arttı ve şu anda 0,000083 dolardan işlem görüyor. 24 saatlik düşük ve yüksek sırasıyla 0,0000810 dolar ve 0,0000832 dolar olarak kaydedildi. Terra Luna Classic, daha geniş kripto pazarındaki son satışların ortasında kilit desteğin altına düştü.

LUNC, USTC repeg haberlerinin ortasında tekrar 0,000090 dolar destek seviyesine ulaşacak gibi görünüyor. Bu sırada Terraform Labs ve Do Kwon, ABD SEC davasını reddetmeye çalışıyorlar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin