Popüler analist paylaştı: Altcoin piyasası tehlikede olabilir!
Popüler analist paylaştı: Altcoin piyasası tehlikede olabilir!

Popüler analist paylaştı: Altcoin piyasası tehlikede olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Into The Cryptoverse’in CEO’su ve kurucusu Benjamin Cowen, bugün erken saatlerde bir tweet’te altcoin piyasa değerinin (TOTAL3) 20 haftalık ve 50 haftalık SMA hatlarını aşmak için zorlandığını belirtti. Cowen, TOTAL3’ün DotCom çöküşü sırasında ABD 100 Endeksi ile benzer bir seyir izleyebileceğini ve önümüzdeki aylarda düşmeye devam edebileceğini tahmin ediyor.

TOTAL3, Cowen’in geçen haftaki tweet’inde bahsettiği 2 SMA hattını kırarak 366.494 milyar dolarlık bir değere ulaştı. Ancak ayılar, altcoinler üzerinde satış baskısı uygulayarak TOTAL3’ün haftalık mumunun 2 teknik göstergenin altında kapanmasına neden oldu.

En son haftalık mum, 20 haftalık ve 50 haftalık SMA çizgilerine bir kez daha reddedilme olasılığını doğrulayabilir veya belirtilen SMA çizgilerinin üzerinde kapanan bir haftalık mum olabilir. Eğer bu haftanın kapanışı, haftalık açılış olan 353.835 milyar dolardan daha düşük olursa, reddin doğrulandığı anlamına gelecektir.

Bu senaryoda TOTAL3, Bollinger Bantları göstergesinin alt bandı olan 307.372 milyar dolara kadar düşebilir ve destek olarak işlev gören 284.89 milyar dolar seviyesini yeniden test edebilir. Bu destek seviyesinden bir toparlanma, TOTAL3’ün önümüzdeki haftalarda 20 haftalık ve 50 haftalık SMA hatlarına karşı bir kez daha mücadele etmesine yol açacaktır. Ancak bu seviyenin altında bir kırılma, TOTAL3’ün 155.862 milyar dolara düşme riskiyle karşı karşıya kalabileceği anlamına gelir.

Öte yandan, bu hafta yaklaşık 363.565 milyar doların üzerinde bir haftalık kapanış, TOTAL3’ün önümüzdeki haftalarda Bollinger Bands göstergesinin üst bandı olan 402.197 milyar dolara doğru yükselmesine neden olabilir. Devam eden satın alma baskısı, altcoin piyasa değerini 481.161 milyar doların üzerine çıkarabilir.

481.161 milyar doların üzerinde bir haftalık kapanış, TOTAL3 için 595.652 milyar dolarlık direnci test etme yolunu açacaktır. Ancak TOTAL3, Bollinger Bantlarının üst bandı olan 402.197 milyar doların üzerindeki haftalık mumu kapatamazsa, 20 haftalık ve 50 haftalık SMA hatlarına geri çekilebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin