featured

Terra Luna Classic fiyatı yüzde 5 arttı: İşte Binance hamlesinin piyasaya etkisi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük kripto para borsası Binance, yaptığı yeni bir açıklamada 1000LUNCUSDT sürekli sözleşmesi de dâhil olmak üzere bazı kripto para sözleşmelerinin kaldıraç ve marj katmanlarını ayarlayacağını söyledi. Bu haberin ardından piyasa ve LUNC yatırımcıları Binance’in duyurusundan hemen sonra tepki gösterdi.

Binance tarafından 6 Kasım’da yapılan resmi bir duyuruya göre Binance Futures kalıcı sözleşmelerin kaldıraç oranı başta olmak üzere teminat kademelerini ve sınırlandırılmış fonlama oranını değiştirecek. Bu konuyla ilgili olarak Binance şöyle bir açıklama yaptı:

“Güncellemeden önce açılan mevcut pozisyonlar etkilenecektir. Binance’e göre olası bir likidasyondan kaçınmak için pozisyonun ve kaldıracın ayarlamadan önce ayarlanması şiddetle tavsiye edilir.”

Binance, 1000LUNCUSDT sürekli temas 0-5000 pozisyonları için sürdürme marjı oranlarını değiştirdi ve 21-50x kaldıraç oranlarında herhangi bir değişiklik yapmadı. Sürdürme marjı, bir yatırım veya alım satım pozisyonuna yatırım yapmak için bir mevduat hesabında kalması gereken toplam miktarı ifade eder.

Bu durumda yatırımcıların sürekli alım satım için mevduat hesaplarında daha fazla LUNC tutmalarını gerektiriyor. Bu arada TOMO, MINA ve daha birçok kripto varlık Binance tarafından sürekli kripto paralar için kaldıraç ve marji kademeleri de değiştirdi. Ayrıca maksimum fonlama oranı ayarlandı.

Binance hamlesinin ardından LUNC fiyatı yükseldi

Coinglass verilerine göre 1000LUNC ve LUNC’taki kısa likidasyonlar tüccarların pozisyonlarını kapatmasıyla fiyatları yukarı çekiyor. 1000LUNC kalıcıları, son 24 saatte yüzde 47 pazar payıyla Binance’te büyük işlem hacmi kaydetti.

LUNC fiyatı son 24 saatte yüzde 5 arttı ve fiyat şu anda 0,000067 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000641 dolar ve 0,0000676 dolardır. İşlem hacmi de 24 saat içinde arttı. LUNC fiyatındaki yükselişin ardından yatırımcılar yeni alternatif yollar aramaya başladı. yPredict ön satışlar ile alternatif olarak yatırımcının karşısına çıkıyor.

yPredict (YPRED) ön satışı

yPredict, tahmine dayalı pazarlara modern ve yenilikçi bir bakış kazandıran yapay zeka destekli bir proje. Ön satış etkinliği ile yatırımcılara sunulan proje, makine öğrenimini kullanarak başta hisse senedi fiyat hareketlerini tahmin etmek için geliştirildi. Yapay zekâ platformunun yerel tokeni ise YPRED coindir.

Binance

Piyasa takibi konusunda yatırımcıları desteklemesi için geliştiren yapay zeka destekli sistem, duygu analizi etrafında analiz yapıyor. Aynı zamanda karmaşık algoritmaları okumayı kolaylaştırarak 25 ve üstü teknik grafiği kullanıcıya sunuyor.

Yapay zekâ tarafından yapılan teknik analizler ile yatırımcılara fikir veren proje ön satışlarında 8. aşamaya girdi. Token bu yoğun talebe yanıt olarak fiyatını 0,11 dolara yükselti. Liste fiyatı 0,12 dolar olacak olan YPredict’in tokeni yeni zirveleri hedefliyor. yPredict için yatırımcıların ETH, BNB veya MATIC sahibi olması gerekiyor. 

yPredict’i Ziyaret Edin

 

coingape

 

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin