featured

LUNC haberleri: Terra Luna Classic topluluğu 800 milyon USTC yakmaya hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic topluluğu 800 milyon USTC’nin yakılmasıyla ilgili öneriyi resmen kabul etti. Popüler LUNC topluluğu üyesi Vegas’ın önerisi, 800 milyon USTC içeren Ozon Protokolü cüzdanını kara listeye almayı ve tokenleri izinsiz imha etmek yerine dondurmayı önerdi. Tüccarlar teklifin kabul edilmesine hemen tepki vererek fiyatları artırdı.

Terra Luna Classic topluluğu 800 milyon USTC yakma teklifini kabul etti!

11832 numaralı “TERRA1QYW695VAXJ7JL6S4U564C6XKFE59KERCG0H88W cüzdanını kara listeye alma önerisi”, üst düzey doğrulayıcı Allnodes’un öneriye “Evet” oyu vermesinin ardından “geçme eşiğini” aştı.

Luna

Teklif yüzde 54,07 oranında “Evet” oyu alırken yüzde 30,51’i “Hayır” oyu vermeye karar verdi. Ayrıca yüzde 13.39 veto ile Hayır ve yüzde 2.03 Çekimser oyu aldı. Topluluk, cüzdanı dondurmanın doğru olup olmadığı konusunda kararsız çünkü bu durum yanmayı önemli ölçüde geciktirebilir.

Oylamaya katılan 52 onaylayıcıdan 21’i öneriyi desteklerken 21’i Hayır ve veto ile Hayır oyu verdi. Bu önemli bir tekliftir ve bu nedenle Hexxagon, LuncLive, LuncGoblins ve Solidvote gibi bazı popüler doğrulayıcılar “Çekimser” oy kullanmayı seçmiştir.

“Blok zinciri durumunu doğrudan değiştirmek ve fonları yok etmek blok zinciri etiğine aykırıdır. Kara listeye alma, cüzdan sahipleri tarafından geçerli nedenler sunulması halinde yönetişim yoluyla fonların geri kazanılmasına olanak tanıyan geri döndürülebilir bir eylem sağlar.”

Topluluk daha önce 800 milyon USTC’nin yakılmasını onaylayan önerileri kabul etmişti, ancak cüzdan sahiplerini topluluk havuzuna aktarmaya ya da fonları doğrudan yakmaya ikna etmek için diplomasi kullanma fikri başarısız oldu. L1 geliştirme ekibi kara listeye alma sürecini derhal uygulamaya koyacaktır.

Terra Luna fiyat artışları

LUNC ve USTC fiyatları, daha geniş kripto para piyasasındaki son satışlardan toparlanıyor. 800 milyon USTC’nin yakılması USTC repeg’i ve Terra Luna LUNC’un canlanması için önemli.

LUNC fiyatı son 24 saat içinde yüzde 1 artış gösterdi ve fiyat şu anda 0,000056 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0.0000556 dolar ve 0.0000574 dolar. Ancak fiyat hâlâ destek seviyesinin altında işlem görüyor.

Bu arada USTC fiyatı son 24 saat içinde yatay hareket ederek 0.011 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek seviyesi sırasıyla 0,0109 ve 0,0111 dolar.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin