terra

Terra Classic, piyasadaki çöküşün ortasında 7 günlük yükselişe liderlik ediyor: LUNC neden yükseliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Classic analizi: Kripto para piyasası, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) önde gelen platformlar Binance ve Coinbase’i hedef alan son davalarının ardından gerginlik ve satış baskısıyla sarsıldı. Bu yasal eylemler, bu önde gelen borsaların ve düzenleyicinin kayıtsız menkul kıymetler olarak etiketlediği düzinelerce altcoinin geleceği üzerinde belirsizlik yarattığı için yatırımcı duyarlılığı üzerinde derin bir etki yarattı.

Bununla birlikte hâkim piyasa baskısının ortasında Terra Classic (LUNC), geçtiğimiz hafta boyunca fiyat kazançları açısından önde gelen 100 kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren altcoin olarak dikkate değer bir esneklik sergiledi.

Son 7 gün içinde LUNC yüzde 4,49’un üzerinde bir artış gösterdi. Bu dönemde fiyatı artan ilk 100 kripto varlıkları arasında sadece 2 tanesi yer aldı ve diğeri Maker (MKR) oldu.

Terra
Kaynak: CoinMarketCap

Terra Classic, 15 Haziran’da basın saatine göre son 24 saatte yüzde 0,73 artışla 0,0000968 dolardan işlem görüyordu

terra
LUNC 1 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Geçtiğimiz ay, LUNC yüzde 6,7’nin üzerinde değer kazanarak 0,0000835 dolar ile 0,000112 dolar arasında değişken bir aralıkta seyretti.

Terra Classic (LUNC) neden yükseliyor?

LUNC’un canlılığı ve yükselişi büyük olasılıkla Terra Luna Classic topluluğunun kripto para biriminin fiyatını desteklemeye yönelik son çabalarından kaynaklanıyor. Şöyle ki 14 Haziran’da en büyük parite yükseltmesi Terra Classic blok zincirinde yayına girdi ve LUNC topluluğu tarafından iyi karşılanan çeşitli yeni özellikler getirdi.

Öncelikle yükseltme Terra Classic’i Terra 2.0 ve diğer Cosmos zincirleriyle eşit hâle getiriyor ve ağın güvenilirliğini artırmayı amaçlayan çok sayıda güvenlik güncellemesi getiriyor. Buna ek olarak akıllı sözleşmeler için çoklu zincir özelliğini tanıtan yeni WasmVM güncellemesini de getiriyor.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Terra Classic’in en son v2.1.1 yükseltmesini destekleyeceğini duyurdu ve bu da LUNC para yatırma ve çekme işlemlerinde geçici bir duraklamaya yol açtı. Borsa, güncellemenin ardından blok zinciri dengeye döndüğünde para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacak.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin