featured

Terra Classic (LUNC) fiyatı sert bir düşüşle karşı karşıya: Düşüş uzun sürecek mı? İşte en güncel analizler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic’in zayıflayan destek seviyeleri, fiyatların tüm zamanların en düşük seviyelerine (ATL) inmeye devam ettiğini gösterdi. Boğaların düşüşü durduramamasıyla Luna Classic, basın saati itibariyle 0,00008115 dolar destek seviyesinin altına indi.

LUNC’un fiyat hareketinin piyasadaki yükseliş hissiyatına ters düşmesiyle, satış baskısı öngörülebilir gelecekte de devam edebilir.

Luna Classic ATL’lerin trendini durdurabilir mi?

LUNC

Luna Classic, haziran ayı boyunca bir dizi tüm zamanların en düşük seviyesini (ATL) gördü. Fiyat 4 Haziran’da kısa bir süre yükseldikten sonra, 0,0001152 dolar direncinin reddedilmesi LUNC’un mayıs başındaki en düşük seviyesine tekrar ulaşmasına neden oldu.

Görünür Aralık Hacim Profiline (VRVP) bakıldığında, 0,0001234 dolar (Değer Alanı Yüksek), 0,0000900 dolar (Kontrol Noktası) ve 0,00008020 dolar önemli fiyat hareket seviyeleri olarak vurgulandı. Fiyatın 28 Haziran’da POC’nin altına düşmesiyle VAL, 0,00008115 dolarlık destek seviyesi ile birlikte kısa vadede LUNC’u destekledi. Ancak satış baskısının devam etmesi bu seviyelerin de çökmesine neden olabilir.

Denge Hacmi (OBV), haziran başından bu yana keskin bir düşüşle işlem hacmi kaybını vurguladı. Göreceli Güç Göstergesi (RSI) de nötr 50 seviyesinin altında kaldı ve aşırı satım bölgesine yaklaştı. Luna Classic için yükselişin tersine dönmesi, işlem hacmindeki artışa bağlı olacak. Aksi takdirde, düşüş momentumu orta ve uzun vadede sürebilir.

Spot CVD’deki sert düşüş talebin zayıfladığını gösterdi!

Kaynak: Coinalyze

Coinalyze’den 12 saatlik zaman diliminde Açık Faiz’e (OI) bakıldığında, 5 Haziran ve 14 Haziran’da önemli bir düşüş görüldü. Bu durum, sürekli artan satış baskısı nedeniyle piyasa spekülatörlerinin yeni pozisyon açmakta tereddüt ettiğini açıklıyor.

Benzer şekilde, işlem hacimlerini zaman içinde takip eden Spot CVD de sert bir düşüş sergilemiştir. Bu durum, satış hacminin alım hacminden çok daha ağır bastığına işaret ederek vadeli işlemler piyasasında LUNC’a yönelik talep eksikliğinin altını çizdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin