featured

PEPE 2.0’in hızlı yükselişi piyasayı şaşırtıyor: Yeni Pepecoin için risk almaya değer mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PEPE geçtiğimiz günlerde özellikle güçlü büyümesiyle meme coin dünyasını fırtınaya sürükledi. O zamandan bu yana büyüme momentumunu kaybetti ve PEPE’den yalnızca iki ay sonra piyasaya sürülen PEPE 2.0’a karşı güç kaybetti. Bunun nedeni, halefinin bir sonraki potansiyel büyük meme coin olarak umut vadetmesiydi.

Diğer birçok meme coin, PEPE’nin başarı reçetesini kopyalamaya çalışmıştır. Bu, diğer başarılı meme coinlerin geçmişte kullandığı stratejinin aynısıdır ancak tüm girişimler başarılı olmamıştır. PEPE 2.0 belki de şu ana kadar bir dereceye kadar başarı sağlayan en son girişimdir. Aslında bir sonraki büyük meme coin olma şansına sahip olabilir ve işte nedeni.

PEPE 2.0’ın ilk dalgası varlığını duyurdu!

PEPE 2.0 hacmi son birkaç gündür yükselişte. Son bulgular, hacminin o kadar güçlü olduğunu gösterdi ki bir noktada Shiba Inu’nun günlük hacmini geçmeyi başardı. Kısacası, bu onu günlük hacme göre en iyi meme coin yaptı.

https://twitter.com/Yourpop8/status/1677129042321891328?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1677129042321891328%7Ctwgr%5E416b49e7e7a7573b2752fd2aa601e34bc690df0d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fambcrypto.com%2Fpepe-2-0-why-skepticism-dominates-despite-this-major-development%2F

PEPE 2.0’ın büyümesini bir perspektife oturtmak gerekirse meme coin katına en son girenlerden biridir. Coinmarketcap’te kaydedilen en eski fiyat ve hacim verileri 28 Haziran’a kadar uzanıyor. Dolayısıyla iki haftadan daha kısa bir süredir piyasada bulunmaktadır. Bu süre zarfında en düşük günlük hacmi 12 milyon doların altındaydı. Buna karşılık, son 24 saat içinde 163,32 milyon dolarla en yüksek günlük hacim rakamını kaydetti.

PEPE 2.0

Veriler, altcoinin hacminin ilk günlük kaydedilen hacmine kıyasla şimdiye kadar yüzde 1,261 oranında arttığını gösterdi. Bu, bu kadar küçük bir sürede ne kadar büyüdüğüne dair kabaca bir fikir vermektedir. Ne yazık ki henüz çok genç olduğu için piyasa değeri verileri mevcut değil.

Almaya değer bir risk mi?

Yeni nesil meme coinler ilginç özelliklere sahiptir. Belirtildiği gibi, balinaların çılgınca alım yaptığı, görünürlüğü ve hacmi hızla artırdığı bir başlangıç aşamasına sahiptirler. Kritik kütleye ulaştıklarında, perakende tüccarların ilgisini çekmeye başlarlar.

Bu noktada odak noktası uzun vadeli bir bakış açısı değil, daha ziyade kâr elde etmektir. Bu durum, bu yeni meme coinlerin kısa bir şöhret patlamasından sonra neden buharlaştığını açıklayabilir.

Peki, PEPE 2.0 şu anda nerede? İlk yatırımcıların çıkış likiditesini güvence altına aldığı kritik bir aşama var. Bu, meme coinlerin borsalardan çıkış likiditesi aramaya başladığı aşamadır. Çıkış likiditesinin son oyunu büyük borsalarda listelenmektir.

Bu aşama genellikle yoğun pazarlama nedeniyle popülaritede ani bir artışla karakterize edilir. Bunu, yukarıda bahsedilen likiditeyi sağlayan perakende faaliyeti takip eder.

Altcoin müjdecileri şimdi Binance, Kraken ve Coinbase gibi büyük borsaların bu yeni memecoin’i listelemesi için bastırıyor. Ancak selefiyle aynı kaderi mi paylaşacak? Bildiğimiz kadarıyla bu altcoinin özel bir kullanım alanı bulunmuyor. Her zaman olduğu gibi bir sonuç çıkarmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız en iyisidir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin