featured

Terra Classic (LUNC) fiyatı bir haftada yüzde 37 arttı: Ralli devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

LUNC fiyatı geçen hafta yüzde 37’nin üzerinde önemli bir artış yaşadı. Ancak Terra Classic fiyatı daha sonra Altın Oran direncinde düşüş reddi ile karşılaştı. Son fiyat tahminimize kadar gelişen yükseliş sapmasının ardından Terra Classic için büyük bir fiyat artışı meydana geldi.

Terra Classic fiyat kırılmaları

LUNC fiyatı kısa bir süre sonra yaklaşık yüzde 37 yükselerek yaklaşık 0,000113 USD’den Altın Orana ulaştı ve burada LUNC kesin bir ret ile karşılaştı.

Terra Classic
Kaynak: Tradingview

Sonuç olarak MACD histogramı da bugün düşüş eğilimi gösterdi. Ancak MACD çizgileri hâlâ yükseliş eğilimi gösteriyor.

Altın haç potansiyeli: 4H grafik boğa sinyali gösteriyor!

4H grafikte EMA’ların Altın Haçı oluşarak kısa vadede yükseliş eğilimini teyit ediyor olabilir. Ancak MACD çizgileri aşağı yönlü bir şekilde kesişmek üzere. Ayrıca MACD histogramı zaten düşüş eğilimi gösteriyor.

Terra Classic
Kaynak: Tradingview

Düşük yüksek noktalar nedeniyle şu anda LUNC’un 0,00008517 civarında desteğe geri dönebileceği görülüyor.

MACD göstergesi boğa görünümüne işaret ediyor

Haftalık grafikte, MACD dört haftadır yükseliş eğilimi gösteriyor. Dolayısıyla MACD çizgileri yakında yükseliş yönünde kesişebilir. MACD (Moving Average Convergence Divergence) göstergesi, kripto para birimi fiyatlarındaki potansiyel eğilimleri ve momentum değişimlerini belirlemeye yardımcı olmak için ticarette kullanılan bir araçtır.

Bir grafik üzerinde yukarı ve aşağı hareket eden iki çizgiden oluşur. Bu çizgiler birbirini kestiğinde, bir alım ya da satım fırsatına işaret edebilir. Yatırımcılar bu çizgileri fiyatın yakın gelecekte yükselip yükselmeyeceğine dair bir fikir edinmek için kullanır.

Kaynak: Tradingview

LUNC fiyatının aşağıya doğru, yaklaşık 0,000075 ile 0,00008517 arasında önemli bir destek bekliyor. Ayrıca belirleyici Fib direnci 0,000113 civarında Altın Oran’da bekliyor. Tüm ayı trendinin düşüş eğilimi çizgisi de burada yer alıyor. Bu direncin kırılması, yükseliş trendinin tersine dönmesi için umut verecektir.

Kaynak: Tradingview

LUNC fiyatı bu ay 0,00010971’in üzerinde kapanırsa aylık grafikte bir “Yutan Boğa Mumu” oluşacaktır. Eğer öyleyse sonraki ay Terra Classic için çok önemli bir yükseliş olabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin