featured

Terra Classic (LUNC) fiyatı yönünü belirliyor: Yatırımcı yukarı doğru bir momentum beklerken yeni çıkan 10x kârlı coinler hızla büyüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Classic LUNC haberleri: Bitcoin ETF’lerinin kabul edilmesinin ardından kripto para piyasası bir süre dalgalı bir seyir izledi. Onayın ardından gelen iyimser hava, dijital varlık piyasalarında yükseliş momentumunu artıran büyük dalgalanmalar yarattı. Bu durum uzun sürmediği gibi dijital varlıkların birçoğunda ciddi düşüşler yaşandı ve küresel çapta kripto piyasa değeri 1,68 trilyon dolara düştü. Piyasalardaki bu çalkantıların ortasında daha stabil bir pozisyonda kalan ve yukarıdaki faktörlerden etkilenmeyen Terra Classic’in fiyatı ortalama bir seyir izledi ve EVM haberleri ile birlikte son gelişmeler LUNC fiyatında yeni bir dalga yarattı.

Terra Classic ekosisteminden stratejik bir hamle

Terra Classic topluluğu zincirde Ethereum sanal makine (EVM) desteğini etkinleştirerek tipik zincir geliştirmelerinden farklı bir yol izlemeyi planlıyor. Bu teklif onaylanırsa EVM, Terra Classic zincirinin yeni ve gelişen teknolojilerle uyumlu hâle gelmesine yardımcı olması için avantaj sunacak. Ayrıca LUNC’ta EVM zincirlerinde kullanılan Solidity programlama dili kullanılacak. EVM desteği ile birlikte başta çalışabilirlik ve yaygın olarak kullanılan blockchain geliştirme standartlarının benimsenmesi kolaylaşacak.

LUNC cephesinde yaşanan yeni gelişmeler, altcoinin fiyatının 16 Ocak Salı günü yüzde 5’in üzerinde yükselmesine neden oldu. LUNC fiyatı son 24 saatte en yüksek 0.0001289 dolar olurken bu yazının yazıldığı sırada güncel fiyatı 0.0001268 dolar seviyesindeydi. Fiyat hareketine karşın son 24 saate işlem hacmi yüzde 59 artış göstererek 67,658,879 dolara geriledi. İşlem hacmindeki artış yatırımcıların altcoine ilgisinin arttığını gösteriyor. Son olarak geçen Perşembe yaşanan USTC yakımı LUNC fiyatında bir yükselişi tetiklemişti.

Terra Classic (LUNC) fiyat tahmini: LUNC yükselebilir mi?

Terra Classic fiyatı piyasa şartlarında dar bir aralıkta seyrediyor. Bu yüzde yatırımcılar LUNC fiyatının uzun vadeli fiyat tahminlerine odaklanmış durumda. Terra LUNC fiyatının, uzun süreli bir konsolidasyonun ardından önemli bir talep seviyesinden yukarı yönlü önemli bir hareketin belirgin işaretlerini taşıdığı düşünülüyor. Yüksek bir likiditeye sahip olmasına rağmen şu anda zor dönemler geçiren LUNC, yükseliş eğilimi sergiliyor ve ancak yakında azalan bir eğilime de girebilir.

Azalan bir eğilime bağlı kalmasına rağmen Terra Classic fiyatı önümüzdeki birkaç ay içinde 0,00026 doların ötesine ulaşmayı başarabilir. Bunun için ise boğaların alt destek bölgesini koruması gerekiyor.

 

terra

8 aylık Terra LUNC fiyatına ait teknik grafik incelendiğinde LUNC fiyatının azalan trend çizgisi boyunca işlem gördüğü görülüyor. Ayrıca grafikte azalan bir üçgen içinde direnç seviyeleri belirlenmiş durumda. Son fiyat hareketiyle birlikte düşüş trendi durduruldu. Boğalar, fiyatı alt destek bölgesinin üzerinde tutmak için çok çalışıyor ve dirence girmeye zorluyor. Boğalar direnç bölgelerinde satış baskısı ile karşı karşıya kalabilir. Bu durum iki senaryoyu ortaya çıkarıyor:

Satış baskısı LUNC fiyatını 0,0001 doların altındaki talep seviyesine yaklaştırabilir. Diğer bir senaryoya göre aksi takdirde fiyat bu seviyelerin üzerinde kalacaktır ve 0,00026359 dolardan büyük bir direnç bölgesine doğru yolculuk edebilir.

Ayrıca, token hacimde önemli bir artış olmadan 0,000103 dolar seviyesinin üzerinde kalmakta zorlanırsa üçgenin tepesinin uzaması ve daha yatay bir eğilime neden olması bekleniyor. Bu nedenle, hafta sonu kapanışının yaklaşan trend üzerinde büyük bir etkisi olabileceğinden, önümüzdeki birkaç gün son derece önemli kabul edilebilir. Bununla birlikte, Bollinger bantları sıkıştırılmanın eşiğinde ve bu da büyük bir fiyat hareketinin hızla yaklaşmakta olabileceğini gösteriyor.

Ayrıca RSI artan bir aşamada ve daha yüksek dipler oluşturarak pozitif bir ayrışma oluşturdu. LUNC’un fiyatı daha düşük dip seviyelerine ulaşırsa bu eğilimi doğrulayabilir ve muhtemelen bir kırılmayı tetikleyebilir. RSI, Terra LUNC’un tahmine ulaşmasına yardımcı olmak için gereken birçok göstergeden yalnızca biri.

Kısa vadeli okumaya bakıldığında 5 dönemlik MA’nın 34 dönemlik MA’dan daha büyük olmadığını ve düşüş momentumunun olduğunu gösteriyor. Ancak satın alma ivmesi artarsa ​​trend hızla tersine dönebilir. Böyle bir durumda LUNC 0,00014 dolara yükselebilir. Öte yandan alıcı sıkıntısı LUNC fiyatının 0,00011 dolar civarında seyretmesine neden olabilir.

Ayrıca okuyunuz: “Meme Kombat nedir ve nasıl alınır? KOMBAT fiyat tahmini ve geleceği”

Terra LUNC fiyatının fiyat hareketi önümüzdeki dönem belirsizliğini korurken nisan ayında gerçekleşmesi planlanan halving etkinliği piyasada olumlu bir katalizör görevi görecek. Bitcoin halving ile birlikte Bitcoin madencilik maliyetlerinin artması gündeme geldi. Bu dönemde yatırımcı için iyi bir alternatif hâline gelen Bitcoin Minetrix tokeni, ön satışlar ile giderek büyümeyi sürdürüyor ve önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktığını X hesabında duyurdu.

Çevreci bir madencilik için 10x kârlı yeni bir token projesi: Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

BTC madenciliğine yenilikçi ve çevreci çözümler sunan yeni bir proje olan Bitcoin Minetrix, minimum uzmanlık gerektiren bir token. Sıradan insanların Bitcoin madenciliğine katılarak kazanç elde etmesine imkân veren proje; temelde güvenli ve basit kullanımı ile dikkat çekiyor. Özellikle madencilik alanında yenilikçi bir proje olarak lanse edilen Minetrix, dolandırıcılık risklerini ortadan kaldırarak herkese hitap edebiliyor ve böylece güvenli bir yatırım seçeneği oluyor. Aynı zamanda gürültülü ve yüksek enerji harcayan teknik donanım sıkıntısını ortadan kaldırarak yatırımcı için çevreci, pratik ve basit çözümler sunuyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

Bu avantajları ile yatırımcıya pasif gelir elde etme olanağı veren Minetrix, ön satışlar başladığından bu güne kadar 8,400,000 dolar gibi muazzam bir birikim toplandığını açıkladı. Böylece yeni bir etaba başlayan Bitcoin Minetrix, başta yaklaşan halving etkinliği gibi küresel piyasaları etkileyecek gelişmeler ile birlikte hızla büyüyen 10x kârlı tokenlerden biri olma yolunda ilerliyor. Ayrıca güncel satış fiyatı, 0.0129 dolara ulaşan Bitcoin Minetrix’in tokeni (BTCMTX) resmi web sitesi üzerinden satın alınıyor. Satın alma seçenekleri arasında ETH, USDT ve kart bulunuyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin