featured

Binance Coin (BNB) şaşırtıcı bir harekete hazırlanıyor: Fiyat hedefleri ve potansiyel riskler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Binance Coin (BNB), yapılan son fiyat analizine göre yeni bir yükseliş rallisine hazırlanıyor. Grafikte oluşan bayrak modeli, alıcıların daha güçlü bir yukarı yönlü hareket için ihtiyaç duyulan tükenen yükseliş momentumunu yenilemelerine olanak tanıyor.

Piyasa lideri olan Bitcoin’in son dönemdeki düşük performansı, özellikle Spot Bitcoin ETF’nin beklenen lansmanı ışığında, altcoin piyasasında bir satış dalgasına yol açtı. Bu gerileme, dünyanın en büyük kripto para borsasının yerel token’ı olan Binance Coin (BNB) de dahil olmak üzere çok çeşitli büyük kripto para birimini etkiledi. Diğer altcoin’lerle karşılaştırıldığında nispeten ılımlı bir geri çekilmeye rağmen Binance Coin, önceki en yüksek seviyesi olan 338 dolardan %6,5 oranında bir düşüş yaşadı. Gerçekleşen son aşağı yönlü hareket sonucunda BNB fiyatı 316 dolara kadar geriledi.

Şu anda yatırımcıların asıl merak ettiği şey, düzeltmenin sona ermesinin ardından başlayacak olan potansiyel ralli BNB fiyatının 400 dolara yükselip yükselemeyeceğidir. Sağlıklı bir geri çekilme, BNB fiyatının yükseliş trendinin bozulmadan devam ettiğini vurguluyor. Grafikteki bayrak modelinden yükseliş yönlü bir kırılma gerçekleşebilirse, boğalar güç kazanacaktır.

Binance Coin için gün içi işlem hacmi 1,59 milyar dolardır. Bu da %113 oranında bir artış gerçekleştiğine işaret etmektedir.

Binance Coin BNB

Bu mevcut piyasa düzeltmesi, yatırımcılar arasındaki belirsizlik duygusunu yansıtıyor. Ancak BNB’nin günlük zaman grafiği daha yakından incelendiğinde, düzeltmenin iki paralel trend çizgisiyle sınırlanan bir yükseliş bayrağı modeli içerisinde gerçekleştiği ortaya çıkıyor.

Bu, Binance Coin fiyatının mevcut hareketinin, alıcılar için gerekli bir duraklama sağlayan bir rallinin ardından doğal bir konsolidasyon aşaması olduğunu gösteriyor. Ayrıca, %50 Fibonacci geri çekilme seviyesinin üzerindeki azalan fiyat işlemleri, yükseliş eğiliminin bozulmadığını gösteriyor.

Gözde altcoin’in fiyatı son 24 saat içinde %6 oranında bir yükseliş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 317 dolar civarında işlem görüyor. Teknik göstergeler grafikteki bayrak modelinden yukarı yönlü bir çıkış başlatılabileceğini göstermektedir. Günlük mum, üst trend çizgisinin üzerinde kapanırsa Binance Coin’in toparlanmaya devam etmesi için sağlam bir temel oluşabilir.

Bu kırılmanın gerçekleşmesi durumunda BNB fiyatı, %35-38’lik potansiyel bir büyüme gerçekleştirebilir. Bu rallinin gerçekleşmesi durumunda gözde atcoin’in hedefleri 360 dolar ve 420 dolar seviyelerinde olacaktır.

BNB vs BTC fiyat performansı

Son çeyrekte hem Binance Coin hem de Bitcoin olumlu bir gidişat sergiledi. Ancak mevcut piyasa belirsizliği, özellikle de Spot Bitcoin ETF etrafındaki belirsizlik, BNB fiyatının büyüme ivmesini, düşük zirvelerin oluşmasında da görüldüğü gibi bir şekilde engelledi. Bu arada, Bitcoin fiyatı daha istikrarlı bir yükseliş rotası çiziyor ve sürekli olarak yeni, daha yüksek en yüksek ve en düşük seviyeleri belirliyor. Bu karşıtlık, Binance Coin’in düşük performansının daha geniş piyasa duyarlılığıyla altını çiziyor.

Teknik göstergelerden Bollinger Bandı göstergesinin dar aralığı, piyasa duyarlılığının oldukça değişken olduğunu vurguluyor. MACD ile sinyal hattı arasındaki potansiyel yükseliş eğilimi ise grafikteki bayrak modelinin kırılması için erken bir sinyal verecektir.

Kripto para piyasası her gün büyüyen ve gelişen bir sektör olma özelliği sebebiyle dikkatleri üzerinde tutmayı başarıyor. Dolayısıyla 2024 yılında yeni çıkacak olan coin’ler, yatırımcılar tarafından da merak ediliyor. Ancak kripto piyasasının doğası gereği yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve bu yüzden yüksek risk barındırdığını akılda tutmalı ve yatırım yaparken yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar bir miktar ile işlem yapmalısınız.

Ayrıca, yüksek potansiyelli projeleri erken dönemde keşfetmek kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz, meme coin dünyasında yenilikçi bir proje olarak şu anda ön satış aşamasında olan Meme Kombat projesine göz atmak isteyebilirsiniz.

Meme Kombat (MK) – Yaratıcı meme coin ile kripto dünyasında yeni deneyimler

Kripto dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Meme Kombat, popüler diğer meme coin’lerine nefes aldıran bir alternatif sunuyor. Bu benzersiz proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı özgün bir perspektifle karşımıza çıkıyor.

meme kombat presale

Ancak Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak değerlendirmek haksızlık olur; çünkü bu token, eğlence ve rekabeti birleştirerek etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçip bu karakterlerle diğer oyunculara karşı savaşabiliyorlar. Oyun sadece eğlenceli bir deneyim sunmakla kalmıyor, aynı zamanda oyunculara token kazanma şansı da sunuyor. Meme Kombat projesi, geleneksel finansal yatırımları bir adım öteye taşımanın yanı sıra kripto dünyasını eğlence dolu bir maceraya dönüştürüyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Ethereum tabanlı Meme Kombat, $MK stake eden token sahiplerine %112 APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) sunuyor. Ayrıca, projeye katılanlara eğlenceli oyunlar oynama şansı tanıyor.

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahip. Bu arzın yarısı, yani 6 milyonu ön satışta yer alıyor. Her ön satış turundaki token fiyatı 1,667 dolar ve üst limit 10 milyon dolar olarak belirlenmiş.

Toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmış durumda. Geriye kalan %10’u DEX likiditesi ve diğer %10 ise topluluk ödüllerinde kullanılacak.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Yatırımcı ilgisi oldukça yüksek, çünkü proje, ön satışının başlamasından birkaç saat sonra 50,000 doların üzerinde fon toplamayı başardı. Eğer siz de bu heyecan verici projenin bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ön satışa katılabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin