featured

Terra Classic yeni bir dönüm noktasına ulaştı: LUNC yakım işlemleri devam ederken fiyatın patlama potansiyeli nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Terra Classic (LUNC) fiyatı, yakın zamanda bir düşüş kaydederek grafiklerini kırmızıya boyamıştı. Ancak, ekosistemin yakım işlemlerine hız kesmeden devam etmesi ile birlikte rekor miktarda token’ın kilitlenmesi nedeniyle staking aktivitesinde bir artış yaşanıyor. Bu da altcoin hakkında yeniden olumlu düşünceler oluşmasının yolunu açan bir gelişme oldu.

Staking için bir dönüm noktası niteliğindeki bu olay, LUNC token yakım işlemlerinin de yeni bir dönüm noktasına ulaşmasının hemen ardından geldi. Bu gelişmeler, Terra blockchain ağının stablecoin’i UST’nin 2022 yılındaki çöküşünün ardından yeniden ayağa kalkmaya çalışan ve zor bir durumda olan kripto para biriminin fiyatı için de bir dönüm noktası olabilir.

Kripto para piyasasının her gün büyüyen bir sektör olduğu göz önüne alındığında, yüksek potansiyelli ve güvenilir projeleri tespit etmek her zaman kolay olmayabilir. Piyasada kimi zaman hayal kırıklıkları yaşansa da, yüksek potansiyelli coinlerin varlığı bir gerçektir. Özellikle 2024 yılında yeni çıkan coinler, zamanlamanın önemini bilen yatırımcıların ilgi odağı hâlinde. Bu yenilikçi projelerden bir tanesi de meme coin piyasasında yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Meme Kombat projesidir.

Benzersiz içeriği ile meme coin dünyasının yeni oyuncusu: Meme Kombat

Meme Kombat, yatırımcılara oyun oynayarak kazanma şansı veren ve Web3 tabanlı blockchain teknolojisine sahip bir proje olarak öne çıkıyor. Ethereum’un merkezi olmayan ağı üzerine kurulu olan bu proje, MK token’larını meme coin tutkunlarına sunmaya hazırlanıyor. Projeyi benzersiz kılan özelliklerden bir tanesi, yatırımcıların seçtiği 11 popüler meme coin karakterini savaşçılara dönüştürerek Battle Arena adı verilen yerde oyun oynayabilmeleridir. Ekip projeyi dinamik ve canlı tutabilmek amacıyla sürekli yeni güncellemeler yaparak kullanıcıların heyecanını aktif tutmayı hedefliyor.

Paylaşılan yol haritası ve ekibe bakıldığında Meme Kombat projesinin yüksek potansiyele sahip olduğu anlaşılıyor. Dolayısıyla şu anda düşük bir fiyat ile ön satışa sunulan MK token’larını erken dönemde cüzdanlarına ekleyen yatırımcılar, büyük kâr elde etme şansına sahip olabilir. Ancak, kripto para piyasasının yüksek volatilite içermesi sebebiyle yüksek risk de taşıdığını akılda tutarak yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar bir miktar ile işlem yapmayı unutmayın.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme Kombat, sadece 12 milyon token arzına sahiptir. Bunun %50’si, yani 6 milyonu ön satışa sunulmuştur. Her ön satış turunda, token fiyatının 10 milyon dolarlık bir üst sınır olacak şekilde 1,667 dolara ulaşması hedeflenmektedir. Toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmıştır. Kalan %10’u DEX likiditesi için ayrılırken diğer %10 ise topluluk ödüllerinde kullanılmak üzere ayrılmıştır.

Yatırımcıların projeye olan ilgisi oldukça yüksektir. Çünkü ön satışın başlamasından yalnızca birkaç saat sonra proje 50,000 dolarlık bir fon toplamayı başardı. Meme Kombat, meme coin dünyasına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayarak yüksek potansiyelli özellikleri ile öne çıkıyor ve bu projenin bir parçası olmak isteyen herkesi ön satışa bir göz atmaya davet ediyor.

Staking için yeni bir dönüm noktası

Staking sözleşmelerinde kilitlenen 1,021 trilyondan fazla token ile LUNC token’larının sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu, toplam arzın yaklaşık %15’ini temsil ederken aynı zamanda topluluğun projeye olan sarsılmaz bağlılığını da göstermektedir.

Özellikle bu veriler, 7 Ocak’ta stake edilen 957,32 milyar token’a göre önemli bir artış gerçekleştiğine işaret ediyor. Ayrıca, staking aktivitesinde kısa bir süre içinde hızlı bir artış ivmesi yakalandığının da altını çizmektedir.

Salqain Ali (@SalqainAli888) bu haberi X platformu aracılığı ile LUNC topluluğuyla paylaştı. Bu yükseliş eğilimi, staking olayının token’ın değerinin korunmasında çok önemli bir rol oynadığının anlaşılmasıyla besleniyor.

Terra Classic LUNC token fiyat tahmini

Stake edilen token’lar esasen dolaşımdan kaldırılır. Bu da genel arzı azaltır ve potansiyel olarak fiyatların değer kazanmasına olanak sağlar. Ayrıca staking ödülleri, sahipleri ağın güvenliğine ve yönetimine katılmaya teşvik ederek yatırım yapan bir topluluğu teşvik eder.

Ufuktaki mega LUNC yakım işlemleri

Ekosistemdeki mevcut olumlu havaya ek olarak yaklaşan mega token yakımları da LUNC token’larının arzı üzerindeki deflasyonist baskıyı daha da yoğunlaştırıyor.

Topluluk geçen hafta 1 milyardan fazla token’ı başarılı bir şekilde yakarak dolaşımdan kaldırdı. Toplam yakma miktarına önemli katkı sağlaması beklenen en büyük kripto para borsası Binance’in gerçekleştireceği yakım işlemlerine yönelik beklentiler de oldukça yüksek.

Bir LUNC doğrulayıcısı olan BurnItAll tarafından gerçekleştirilenlerle birlikte Binance yakım işlemlerinin, tüm LUNC yakma işlemlerinin %50’sinden fazlasını oluşturduğu tahmin edilmektedir. Bu büyük ölçekli yakımların token’ın kıtlığı üzerinde somut bir etki yaratması ve potansiyel olarak uzun vadede olumlu bir fiyat hareketini tetiklemesi bekleniyor.

Topluluk güveni yüksek

Terra Classic’i (LUNC) yeniden canlandırmak için devam eden çabalar, topluluğunun dayanıklılığının ve bağlılığının bir kanıtıdır. USTC’nin çöküşünden bu yana karşılaşılan zorluklara rağmen topluluk üyeleri projenin geliştirilmesi ve yönetimine aktif olarak katılmaya devam ediyor.

Artan staking katılımı ve yaklaşan mega yakım işlemleri, LUNC fiyatının gelecekteki büyüme potansiyeline olan sarsılmaz inançlarını gösteriyor.

İyileşmeye giden yol hâlâ uzun ve zorlu olsa da, önde gelen bir kripto destekçisi yakın zamanda topluluğu kısa vadeli dalgalanmalar yerine 0,03 dolar hedefine odaklanmaya çağırdı. Topluluğun projeye olan bağlılığı ve deflasyonist önlemler bu hedefe ulaşmanın yolunu açabilir.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

TimesTabloid


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin