Terra, başarılı yükseltmesiyle geri döndü! İşte detaylar
Terra, başarılı yükseltmesiyle geri döndü! İşte detaylar

Terra, başarılı yükseltmesiyle geri döndü! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra blok zinciri, bugün erken saatlerde 5.994.365 blok yüksekliğinde stratejik bir yükseltme yaşadı. V.2.4’e yapılan ağ yükseltmesi, zincire birkaç yeni güncellemeyi dahil etmeyi ve yerel token LUNA’nın benimsenmesi için daha fazla teşvik sağlamayı amaçlıyor.

Topluluk tarafından 17 Temmuz’da onaylanan bu anlaşmayı bozan değişikliğin başarılı bir şekilde uygulanabilmesi için, Terra ana ağı olan Phoenix-1 bugün saat 13:00 (UTC) civarında çevrimdışı kaldı ve blok üretimini durdurdu.

Bugün sadece birkaç saat süren bu kaçınılmaz Terra ağı kesintisi, ekip tarafından daha önce 17 Temmuz’da duyurulmuştu. İlginç bir şekilde, yakın tarihli bir duyuru, Terra ağının tekrar çevrimiçi olduğunu ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilen v.2.4 yükseltmesiyle buna göre bloklar ürettiğini ortaya çıkardı.

Özellikle, henüz tamamlanan bu Terra blok zinciri yükseltme önerisi, Salı günü %98,22 EVET oyu ve %1,78 HAYIR oyu ile yönetişim oylamasını geçti.

Terra v.2.4 yükseltmesinin önemi

Yazılım yükseltmesi, Terra zincirine dört yeni ve önemli güncelleme getirdi. Teklifte belirtildiği gibi, v.2.4 yükseltmesinin uygulanmasıyla giderilen sorunlardan biri, akıllı sözleşmelerin beklenildiği gibi tetiklenmemesi sorunudur.

Yükseltme, bazı kullanıcıların karşılaştığı yetki devri sorunlarını çözerken aynı zamanda mesaj doğrulama ile ilgili kritik bir sorunu da çözmüştür.

Özellikle, bir grup geliştirici Pazartesi günü yönetişim oylaması için bir Terra iyileştirme önerisi sundu. Akıllı Sözleşme olarak adlandırılan teklif, Terra (LUNA) ağı ile farklı zincirlerdeki diğer akıllı sözleşmeler arasındaki Blokzinciri İletişimi (IBC) mesajlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Ortaya çıkan bu IBC geliştirmesinin ortasında, Terra Classic (LUNC) blok zincirinin, Terra (LUNA) zinciri ile bir protokol düzeyinde birleşemeyeceğini belirtmek önemlidir.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin