featured

LINK fiyatı patlamaya çok yakın: 790 gündür geçerli olan direnç kırılırsa büyük ralli başlayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink (LINK) fiyatı, uzun vadeli bir yatay seviyeyi geri kazandı ve şu anda yükseliş işaretleri gösteriyor. Altcoin’in sıradaki hedefi uzun süredir geçerliliğini koruyan bir direnç noktasını kırmak.

Uzun vadeli teknik göstergeler, LINK fiyatının eninde sonunda direnç çizgisinden çıkacağını gösterirken, kısa vadeli göstergeler ise fiyat patlamadan önce bir geri çekilme olacağını gösteriyor.

Fiyat uzun vadeli direnci kırmaya çalışıyor

Haftalık grafikten yapılan teknik analiz, fiyatın Mayıs 2021’den bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında düştüğünü gösteriyor. Bu aşağı yönlü hareket sonucunda Haziran 2023’te en düşük seviyesi olan 4,75 dolara dokundu.

Ancak altcoin, bölgeyi destek olarak onaylayarak hemen geri aldı. Bu, önceki düşüşün kısa bir sapma olduğu anlamına geldi. Bu tür durumlarda genellikle, sıradaki hamle tam ters yönde keskin bir harekettir.

Şu anda LINK fiyatı, 790 gündür yürürlükte olan hattan çıkmak için dördüncü girişimini yapıyor. Buradan bir kopuş ve kapanış, düzeltmenin tamamlandığını ve diğer yönde yeni bir yükselişin başladığını gösterecektir.

LINK

Haftalık RSI yukarı hareketi destekliyor ancak kırılma olasılığını teyit etmiyor. Gösterge 50 işaretinin üzerinde ve yükselmeye devam ediyor. Ancak eğilimin kesin olarak yükseliş olduğunun teyit edilmesi için bu işaretin üzerinde bir kapanış gerçekleşmesi gerekiyor.

LINK fiyat tahmini: Yerel bir zirveye ne zaman ulaşacak?

Günlük grafik analizi ile haftalık grafik analizi oldukça benzer. Her ikisi de fiyatın yakın zamanda yerel bir zirveye ulaşacağını gösteriyor. Aynı zamanda Elliott Wave teorisi de bu olasılığı desteklemektedir.

10 Haziran’dan başlayarak, fiyat muhtemelen beş dalgalı bir yukarı hareket başlattı. Bu, yükseliş eğiliminin tersine dönmesinin başlangıcıyla aynı hizada. Şu anda fiyatın bu artışın beşinci ve son dalgasında olduğu görülüyor.

Bu nedenle, eğer sayım doğruysa bir sonraki yüksekten sonra önemli bir düşüş olacaktır.

Günlük RSI, 50’nin üzerinde olduğu ve yukarı doğru hareket ettiği için şimdilik devam eden artışı destekliyor.

Artışın eğimini ve trendin yönünü belirlemek için tüm son düşüşleri birleştiren bir parabol çizmek mümkündür. Dolayısıyla, parabol yerinde olduğu sürece trend yükseliş yönünde kalacaktır.

Bu kısa vadeli LINK yükseliş fiyat tahminine rağmen, parabolden bir kırılma muhtemelen 6 dolara doğru bir geri çekilmeye yol açacaktır. Ancak bu yine de, uzun vadeli yükseliş yapısını geçersiz kılmayacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin