Telegram
ABD’den yeni bir kripto para yasağı: SEC Telegram token satışını reddetti

Telegram’ın çığır açacak olan kripto parası TestNet’te!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinTelegraph tarafından yayınlanan bir habere göre, şifreli, bulut tabanlı anlık mesajlaşma ve sesli IP hizmeti olan Telegram, Telegram Open Network (TON) için bir TestNet’i resmen yayınladı. Şimdi TON Blockchain Network Lite İstemcisinin ön sürümü test.ton.org adresinden indirilebilir.

Telegram kendi kripto parasının TestNet’ini yayınladı

TON Blockchain Network Lite İstemcisine, kullanıcılar akıllı sözleşme gelişimi için bir yapılandırma dosyası yükleyebilir. Bu, kullanıcılara TON Blockchain’indeki akıllı sözleşmelerinin geliştirilmesi ve yönetilmesiyle ilgili çeşitli seçenekler sunar. Örneğin, kullanıcılar bu kapsamda yeni akıllı sözleşmeler oluşturabilir, mevcut akıllı sözleşmelerin durumunu denetleyebilir, akıllı sözleşmelere harici mesajlar gönderebilir, başka şeylerin yanı sıra yerel olarak akıllı sözleşmeleri derlemek, yürütmek ve hata ayıklamak için Fift’i dağıtabilir.

Bilgisi olmayanlar için Fift, TON Blockchain’i için yeni ve benzersiz bir programlama dilidir. Bu, TON akıllı sözleşmelerinin yönetimi ve geliştirilmesi ve TON Sanal Makinesi (TON Virtual Machine) ile etkileşim için özel olarak tasarlandı. Geçtiğimiz yıl, Telegram iki özel ICO düzenledi ve TON ağının yerel dijital para birimi olan şirketin Gram tokenleri için yaklaşık 1,7 milyar dolar topladı. Şimdi yatırımcılar, TON Blockchain Testnet için bir lite istemcisinin piyasaya sürülmesiyle yatırımlarının meyvelerini görmeye başlıyor.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin