Bitcoin dibi gördü mü? Kripto para analistleri açıklıyor
Bitcoin dibi gördü mü? Kripto para analistleri açıklıyor

Popüler analistten dudak uçuklatan Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter’da ünlü bir Bitcoin analisti olan Magic Poop Canon, 2019 yılının ilerleyen dönemlerinde gerçekleşecek olan Bitcoin için kötü bir geri dönüş öngörüyor.

MPC uyarıyor: “Bitcoin 3.000 doların aşağısına düşebilir.”

Tanınmış kripto analisti, Bitcoin’in fiyatının 10.000 ila 3.000 dolar arasında düşmesini doğru tahmin etmesi nedeniyle, geçen yıl Bitcoin Permabear olarak etiketlendi. Ayrıca analist BTC fiyatını doğru tahmin ettiğini belirtti. Magic Poop Canon şunları söyledi:

Birçok insan pazarın gerçekliğini duymak istemediğinde, ben sıkıntıdaydım. BTC hala 10.000 doların üzerindeyken 3.000 dolar konusunda uyarmıştım.

Analist: “Sanırım Bitcoin yuvarlanınca çok şiddetli olacak.”

Bugün ise analist Bitcoin’in bir ralli piyasasında olduğunu ancak ayı piyasasının henüz bitmediğine daha fazla ikna olduğunu iddia ediyor. MPC, Bitcoin’in 2019 Ekim ayının başında, Aralık’ta gerçekleşen 2018’in en düşük seviyesine kadar “şiddetle” geri çekilmesini bekliyor:

Sanırım Bitcoin yuvarlanınca çok şiddetli olacak. Aslında, Aralık ayının en düşük seviyesini test edeceğimizi veya onunda aşağısına gidebileceğimizi tahmin ediyorum. Bunun 9 Ekim’de gerçekleşmesi muhtemel görünüyor, tarihini hesapladım. Fiyat 3.000 dolar civarında bir yere düşecek.

Magic Poop Canon: “Bitcoin 150.000 dolara kadar yükselecek.”

MPC aslında Bitcoin konusunda tamamen ayı eğilimli değil, çünkü bir aydan biraz daha uzun bir süre önce Bitcoin’in 150.000 dolara kadar çıkacağını ve bunun 4,5 yıl içinde gerçekleşeceğini belirtti. Magic Poop Canon konuya yönelik şunları söyledi:

Benim görüşüme göre, bir sonraki boğa piyasasının yaklaşık 2023 Ağustos’una kadar sürmesi muhtemel ve bu tarihte Bitcoin’in yaklaşık 150.000 dolara yükselmesini bekliyorum.

Her iki tahmin de elbette gerçek olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz? Bitcoin tekrar 3.000 dolarlık düşük seviyeyi görebilir mi? Düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin