Telegram TON
Telegram ABD token satışlarının engellenmesi sonrası kripto para ihracını erteleyebilir

Telegram ABD token satışlarının engellenmesi sonrası kripto para ihracını erteleyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Telegram, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ‘nin ülkedeki “yasadışı” olduğu iddia edilen satışı durdurma emrini vermesini takiben 31 Ekim tarihine kadar Telegram Open Network’te kendi kripto para birimini çıkarma planını geciktirebilir.

Pazartesi günü Bloomberg’de yayınlanan bir habere göre, Telegram yatırımcılara 31 Ekim tarihinden sonra ihracın ertelenmesi de dahil olmak üzere SEC’den geçici yasaklama kararını çözmenin yollarını aradığına dair bir not gönderdi.

SEC, geçtiğimiz hafta Cuma günü yaptığı açıklamada, Telgram’ın ABD’de gram tokenlerini satmasını veya dağıtmasını durdurma emrini ve acil bir eylem ve yasaklama emri çıkardığını söylemişti.

SEC, Telegram’ın dünya çapında 2,9 milyar gram tokeni sattığını ve ABD yatırımcılarına menkul kıymetler regülâtörüne kayıt yaptırmadan 1 milyardan fazlasını sattığını belirtti.

Telegram Netowork’ün ana ağını 31 Ekim’den önce başlatmayı hedefliyordu ve teknoloji gelişimi, verilen süreye yetişmek için hala çaba gösteriyor.

Telegram, en son notunda, yatırımcılarına, TON projesiyle ilgili olarak bir yıldan fazla bir süredir SEC ile görüşmekte olduğunu söylemişti. Mektup, “SEC’in bu şartlar altında dava açmayı seçtiğini şaşırdık ve hayal kırıklığına uğradık” tarzında bir açıklama içeriyor.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin