Kore’deki kripto para borsaları, Singapur ve Tayland’a yerleşmeyi planlıyor
Kore’deki kripto para borsaları, Singapur ve Tayland’a yerleşmeyi planlıyor

Kripto para borsaları Güney Kore’den ayrılıyor: Sebep yeni düzenlemeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsaları bir bir Güney Kore’den ayrılıyor. Güney Kore’de bulunan birçok kripto para birimi borsası ülkeyi terk etme planları yapıyor. Bu, Güney Koreli yetkililer tarafından yakın zamanda yürürlüğe konan yeni düzenlemelerin bir sonucu.

Kore’deki kripto para borsaları, Singapur ve Tayland’a yerleşmeyi planlıyor

Coinone, Bithumb ve Upbit borsalarının ülkeden ayrıldığı ve Asya’nın başka yerlerinde kurulduğunu belirtiliyor. Kripto para dostu Singapur ve Tayland, yerleşmek için hedeflenen ülkelerden ikisi. Güney Kore’nin en büyük borsalarından biri olan Coinone, bu ayın başlarında gelecek yıl Asya’nın başka yerlerine genişlemeye çalışacaklarını söyledi.

Güney Koreli mali otoriteler geçtiğimiz günlerde, “Müşterini Tanı (KYC)” kurallarını ve borsa yoluyla olası kara para aklama faaliyetlerini önlemek için yeni kontrolleri uygulamaya koydular.  Küçük işletmelere sunulan belirli vergi avantajlarından artık kripto para borsaları faydalanamayacak. Anonim bir borsa yetkilisine göre, Güney Kore hükumetin ortaya koymaya çalıştığı kamu imajı, Kore’deki borsaların haydutlar olduğu…

QZ

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin