Teknoloji devi İntel ile Enigma işbirliği yapıyor
Teknoloji devi İntel ile Enigma işbirliği yapıyor

Teknoloji devi Intel ile DApp platformu Enigma ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan uygulama (DApp) platformu Enigma, Blockchain test ağını piyasaya sürmeye hazırlandığı için gizlilik araştırmasında teknoloji devi Intel ile ortaklık kuracağını açıkladı.

Teknoloji devi Intel ile Enigma işbirliği yapıyor

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında 45 milyon dolarlık ICO’sunu tamamlayan Enigma, işbirliğinin, gizliliği koruyan hesaplama teknolojilerinin geliştirilmesini ilerletmek için araştırma ve geliştirme çabalarına odaklanacağını söyledi. Platform, verileri korumak için ısmarlama gizlilik teknolojisi kullanan ölçeklenebilir uçtan uca DApp’ler için ilk ortamı sağlamayı amaçlıyor.

Enigma, halka açık Blockchain’ler için protokol ve gizlilik teknolojilerini geliştirmek, ayrıca çalışma ilişkilerini genişletmek ve güçlendirmek adına Intel ile işbirliği yapmaya devam ettiği için heyecan duyduğunu belirtiyor. Intel, Tel Aviv’deki Cyber ​​Week 2018 etkinliğinde Enigma’nın gizlilik gelişmelerinin bu hafta eklenmesini bekliyordu.

Blockchain teknolojisi birçok alanda kullanılmaya devam ediyor

İntel’in yazılım ve hizmetler grubunun başkan yardımcısı Rick Echevarria, Blockchain alanını iyileştirme ihtimaline yönelik oldukça iyimser görünüyordu. Rick Echevarria konuya yönelik şunları söyledi:

Güvenlik, şirketimizin stratejisi, özellikle de yapay zeka ve Blockchain olarak veri merkezli olan tüm iş yükleri için temel bir dayanak. İnovasyona devam edeceğiz.

Bu ortaklıkla İntel, Blockchain katılımında bir adım daha atıyor. Blockchain teknolojisi ise sağlık hizmetlerinden sanayi sektörüne kadar birçok alanda kullanılmaya devam ediyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin