Ünlü analistten çok iddialı Bitcoin tahmini: “100 bin dolarlık koşu başlıyor!”
Ünlü analistten çok iddialı Bitcoin tahmini: “100 bin dolarlık koşu başlıyor!”

Tecrübeli analist bu 3 duruma göre Bitcoin’i yılsonunda 30.000 dolarda görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

Kenetic’in kurucu ortağı ve yöneticisi Jehan Chu, Bitcoin (BTC) için cesur bir tahmine sahip. Kripto paranın yılsonuna kadar 30.000 doları göreceğine inanıyor.

Bloomberg’e konuşan Chu, Bitcoin’in (BTC) neden daha önce hiç ulaşmadığı bir fiyata sıçrayacağına dair 3 dayanağı şu şekilde açıkladı.

  • Piyasaya giren Facebook, JP Morgan ve Fidelity gibi büyük isimler
  • Uber benzeri “farklı teknoloji hikâyesi” olması
  • Bitcoin halving’in yaklaşması

Ufukta Bitcoin için olumlu gelişmeler bulunuyor

Birincisi ve üçüncüsü, kripto para piyasasının neden uçuşa geçeceğine dair iki önemli öngörü. Facebook’un kripto parası artık herkesin dilinde ve sosyal medya devinin 2020 yılına kadar kripto parayı piyasaya sürmesi bekleniyor. Bitcoin halving, blok ödüllerini yarıya indirecek ve ağın olgunlaşması için önemli bir an olarak kabul ediliyor.

Analistin üzerinde durduğu ikinci neden ise ölçüm yapılması zor olsa da yatırımcıların psikolojik durumları ile ilgili bir yorum. Uber gibi merkezsiz bir sistemin insanlar tarafından kabul görmesi, merkezsiz bir ödeme sistemi olan Bitcoin üzerinde de aynı etkiye neden olabilir.

Bitcoin için birçok tahmin yapılıyor

Bazı uzmanlar ve sektöründe içindekiler, 2019 yılının sonuna kadar böyle bir fiyata ulaşacağını söylememiş olsa da, kripto para fiyatında bir artış öngörülüyordu.

Boğa piyasasının artık neredeyse tüm yatırımcı ve traderler tarafından kabul edilmesi ile birçok fiyat tahmini görülüyor. Kimi bazı temellere dayanılarak yapılan tahminler olsa da kimisi de gerçek dışı uçuk tahminlerde bulunuyor.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin