30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin fiyat bariyeri ve Ethereum, XRP, Litecoin Bitcoin Cash, Tron haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Bitcoin fiyat bariyerinden Ethereum, XRP, Litecoin ve Bitcoin Cash için yeni desteğe kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Bitcoin’in dikkat çekici 2019 rallisi devam ediyor. CoinMarketCap’a göre, önde gelen kripto para birimi 2019’un en düşük seviyesi olan 3.200 dolardan 8.900 dolara yükseldi. Bu yükseliş Bitcoin’in, S&P 500’deki en iyi performans gösteren şirketleri %174’lük bir kazanç ile geride bırakmasına sebep oldu.

Değer kazanımı, Bitcoin’in 48 saat boyunca 6.200 doların üstünde tutulduktan sonra dönüşümünün tamamlandığını ilan eden Civic CEO’su Vinny Lingham da dahil olmak üzere çok sayıda meşhur Bitcoin ayısını boğaya çevirdi.

Ancak herkes BTC’nin resmi olarak bir sonraki boğa piyasasına girdiğine ikna olmadı. Bir kripto analisti Bitcoin’in şu anki mitingine yutturmaca olarak seslendi ve 19.000 takipçisine bir boğa koşusunun ancak önde gelen kripto para biriminin 11.700 doların üstüne çıkmasıyla resmi olacağını söyledi. BTC bu seviyeyi 2018’de üç kez geçmeyi denedi ancak başarısız oldu.

https://twitter.com/teddycleps/status/1132908794067992576

Bu arada, kripto analisti Nicholas Merten (aka DataDash), yaklaşık 10.000 dolara kadar potansiyel bir artıştan sonra Bitcoin fiyatında %40’lık bir düşüş daha bekliyor.

2018 Ocak ayında Bitcoin’in çöküşünü önceden bilen ünlü analist Peter Brant, rallinin FOMO’nun (kaçırma korkusu) bir parçası olduğunu ve yatırımcıların karlarını kaybetme korkusuyla BTC’yi duygusal olarak satın aldıklarını söylüyor. Son zamanlarda Bitcoin’in 300.000 dolara kadar çıkabileceğini söyleyen Brandt, bir FOMO sonrası kazanın kaçınılmaz olduğunu söylüyor.

Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash haberleri

Yahoo! tarafından desteklenen bir kripto borsası olan Taotao, en çok beklenen lansmanını, 30 Mayıs’ta Japonya başlatacağını açıkladı.

Bitcoin’e ek olarak, borsa Ethereum (ETH) işleminin yanı sıra Litecoin (LTC), XRP ve Bitcoin Cash (BCH) için marj ticareti sunacaklarını açıkladı.

Ripple haberleri

Ripple’ın küresel bankacılık başkanı Marjan Delatinne son gelişmeleri aktarmak için bir röportaj verdi. Delatinne, Ripple’in Santander ve Crédit Agricole gibi Avrupa bankalarıyla olan ortaklıkları hakkında konuştu ve şirketin şu anda haftada iki ila üç finansal kuruluş ile anlaşma imzaladığını söyledi.

Tron haberleri

Tron kurucusu Justin Sun, dosya paylaşım platformu BitTorrent’in 30 Mayıs’ta Tron ağına resmen entegre olacağını söyledi. BitTorrent’in Tron ile entegrasyonu, kullanıcılara Tron tabanlı token BTT ile ödüllendirerek dosyaları paylaşma konusunda teşvik vermek üzere tasarlanmıştır.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin