Tecrübeli analist, “Bitcoin rallisi yakında” dedi ve yine bildi!
Tecrübeli analist, “Bitcoin rallisi yakında” dedi ve yine bildi!

Tecrübeli analist, “Bitcoin rallisi yakında” dedi ve yine bildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaklaşık 40 yıllık ticaret tecrübesine sahip deneyimli bir analist olan Peter Brandt, daha önce 2018’in %80’lik Bitcoin fiyat düşüşünü doğru tahmin etti. Son tahminlerinde analist, yeni boğa piyasasının yakın olduğunu tahmin etti ve yine haklı çıktı.

Emekli emtia trader’ı yine bildi! Bitcoin boğa koşusu başladı

Emekli emtia trader’ı Peter Brandt, geçtiğimiz günlerde Bitcoin (BTC)’in üçüncü parabolik hareketine girdiğini ve kripto paranın son zamanlardaki hareketini dikkate alarak 50.000 dolara ulaşacağını iddia etti. Ünlü uzman aynı zamanda yakında bir boğa koşusu öngörüyordu ve öngörüsü gerçekleşti piyasaya kripto baharı geldi. Analistlee göre piyasa şu anda 8.000 doların altında ve keskin bir şekilde düşecek gibi görünmüyor. 

Ayrıca bir boğa koşusunda olabileceğimize dair fikri destekleyen bir dizi olumlu haber de geldi. Bu haberler arasında: Amazon iştiraki Whole Foods’un kripto paraları kabul etmesi, Microsoft’un Bitcoin üzerine ademi merkeziyetçi hizmetini inşa ediyor olması ve Bakkt’ın Bitcoin vadeli sözleşmelerinde Kullanıcı Kabul Testi (UAT) için hazırlanıyor olması yer alıyor. Fundstrat CEO’su Tom Lee ise teknik göstergelere dikkat çekerek, bir boğa koşusunun 5-6 ay uzaklıkta olabileceğini belirtti. 

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin