Binance ve Coinbase CEO'sundan önemli Bitcoin ve piyasa öngörüsü
Binance ve Coinbase CEO'sundan önemli Bitcoin ve piyasa öngörüsü

TechCrunch kurucusu Binance CEO’sunun kişiliğini anlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto girişimcisi ve TechCrunch kurucusu Michael Arrington, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun kişilik portresini çizerek karizmada dahil olmak üzere bir çok özellikleri barındırdığını söyledi. Hatta Binance CEO’sunun en üst düzey yönetici grubunda olduğunu belirtti.

TechCrunch kurucusu: “Changpeng Zhao, Steve Jobs’larla aynı kategoride.”

Arrington, günümüzün en başarılı iş adamlarından bazılarıyla Changpeng Zhao’yu karşılaştırdı. Karşılaştırdıkları isimler arasında, Steve Jobs, Jeff Bezos ve Bill Gates gibi büyük isimler vardı. Onun bakış açısına göre, Binance’in kurucusu, bu ünlü isimlerde bulunan, düşünceli, stratejik ve derin kavram sahibi gibi özelliklerin hepsini barındırıyor. Öyle ki Binance’in geleceğini en ince ayrıntısına kadar düşünmüş görünüyor.

https://twitter.com/arrington/status/1030755664304513024

İş stratejileriyle ilgili olarak, Arrington’a göre CZ her zaman rekabette önde gidiyor. Örneğin Binance’yi borsalar arasında en üst sıralara iten Çin’i doğru zamanda terk etmek kararıydı. Arrington’a göre ekibi, nitelikleri açısından liderlerinden eşit derecede memnun ve emin. BNB ile maaş alan çalışanların oranının %90 olduğunu düşünürsek Arrington’a göre bu şirkete olan güvenin ayrı bir göstergesi.

Michael Arrington Binance’in planlarını inceliyor

Eğer daha fazla Changpeng Zhao bilgisi istiyorsanız, işte David Lee’nin notlarına dayanarak, Binance’in değerlerinden ve planlarından bazıları:

  1. Binance’in başarısı, değerlerinin ve ahlakının bir sonucudur.
  2. Eğer rakipleri Binance’yi taklit ederlerse, pasta payı büyür.
  3. Hedefi Binance’in 1,2 milyar kullanıcıya ulaşmak.
  4. Güvenlik tokenleri, kripto paraların geliştiği bir dünya için şarttır.
  5. Bir ayı piyasasında ve dibe yakın yerde değiliz.
  6. Twitter’da günde 15 dakikadan az harcıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin