Yakın bir gelecekte Blockchain’de süper güç Çin olabilir!
Yakın bir gelecekte Blockchain’de süper güç Çin olabilir!

Çin’in 2023 yılına kadar Blockchain’de süper güç olması bekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PwC’nin raporuna göre, Blockchain’de süper güç olan ABD, konumunu kaybedebilir. Rapora göre Çin’in ABD’yi geride bırakması olası.

Yakın bir gelecekte Blockchain’de süper güç Çin olabilir!

Anket 14 ülkede 600 yöneticiyle yapıldı ve katılımcıların yüzde 29’u ABD’yi merkezsiz teknolojinin gelişimi konusunda dünya lideri olarak gördüklerini belirtiyor. Çin ise ABD’yi yüzde 18 oranı ile takip ediyor. Ancak katılımcılar 2021 ve 2023 arasında tablonun değişmesini bekliyorlar. Araştırma, ankete katılanların yüzde 30’unun Çin’in Blockchain gelişiminde dünya lideri olacağına inandığını ortaya koyuyor. Sadece yüzde 18’i ABD’nin önümüzdeki beş yıl içinde yol göstermeye devam edeceğine inanıyor.

Anket, gerçekte canlı bir Blockchain projesine sahip olan şirketler için düşük rakamlara da dikkat çekiyor. En eski 100 kripto para biriminin yüzde 60’ının çalışan bir ürüne sahip olmadığını önceki haberlerimizde bildirdik. PwC tarafından yapılan araştırma, ankete katılanların yalnızca dörtte birinin aslında bir Blockchain ürününe sahip olduğunu gösteriyor. Geri kalanlar ise Blockchain’i geliştirdiklerini veya araştırdıklarını iddia ediyor.

Thenextweb

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin