TechCrunch kurucusu Arrington Ripple'ı övdü.
TechCrunch kurucusu Arrington Ripple'ı övdü.

TechCrunch kurucusu: “Bitcoin ve Ethereum, Ripple’ın tırnağı olamaz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TechCrunch kurucusu Michael Arrington, geçtiğimiz günlerde Ripple’ın XRP coininin Bitcoin ve Ethereum’a göre teknolojik açıdan üstün olabileceğini belirtti.

Arrington’un XRP ile ilgili coşkulu yorumları, Güney Koreli bir Blockchain firması olan Block In Press’le yapılan bir röportaj sırasında geldi. TechCrunch kurucusu, XRP’nin işlemleri işleme kabiliyeti açısından BTC ve ETH’den potansiyel olarak daha iyi olduğunu belirtti.

Arrington, hedge fonu için neden XRP’yi seçti?

Arrington son olarak, çeşitli kripto ve Blockchain projelerindeki stratejik yatırımlar için 100 milyon dolarlık bir hedge fonu olan XRP Capital’ı piyasaya sürmüştü. Stanford Hukuk Fakültesi mezunu olan Arrington, XRP’yi kullanma sebebi olarak işlemlerin Bitcoin veya Ethereum ağından daha hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde halledilebileceğini gösteriyor.

Hedge fonu için XRP’yi seçmesinin başka nedenleri sorulduğunda, Arrington şunları söyledi:

Aslında, XRP’nin kripto para dünyasına hakim olan ilk yatırım fonu şirketi için en iyisi olduğunu biliyoruz.

“Bitcoin ve Ethereum, XRP ile kıyas dahi edilemez!”

XRP’nin merkezileştirdiğini ve Bitcoin’in eşler arası elektronik nakit modeline karşı problemli olduğunu iddia eden Arrington, şunları ekledi:

ABD’deki birçok insan XRP’yi sevdi. Ve eğer parayı çok hızlı ve çok ucuza transfer etmeniz gerekirse XRP’den daha iyi bir araç yok. Bitcoin ve Ether bununla rekabet dahi edemez.

TechCrunch kurucusu, Güney Kore ile ilgili de konuştu

Block In Press’e verdiği röportajda Arrington, Güney Kore’deki son manzarayı da yorumladı. Kore pazarının Batılılar için biraz “opak” olabileceğini açıklayan Arrington’a göre bu durum, yerel şirketlerle çalışmayı zorlaştırabilir.

1,4 trilyon dolarlık bir ekonomide kripto için büyük bir potansiyel olduğunu savunan TechCrunch kurucusu, bunun sebebinin Koreli beyaz yakalı profesyonellerin %40’ının kripto paralarla yatırım yapması olduğunu iddia etti.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Ripple (XRP) ile 50 milyon doları 3 saniyede transfer ettiler!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin