İşte kısa vadeli Ethereum fiyat tahminleri
İşte kısa vadeli Ethereum fiyat tahminleri

Taze Ethereum fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mevcut kripto para piyasası momentumunu anlamak her zaman zor. Piyasalar, şu anda kendi yollarını takip etse de gerekli önlemler alınmadığı zaman, bir çok şey hızla ardı ardına yanlış gidebilir. Aşağıdaki Tradingview trader’ları tarafından paylaşılan üç Ethereum fiyat tahmini ise ilginç. Çünkü genellikle önemli atcoin için düşüş eğilimine yol çiziyor.

İşte kısa vadeli Ethereum fiyat tahminleri

1- 2015 destek hattından yardım

Ajion isimli trader tarafından özetlenen grafik oldukça dağınık, ancak daha büyük resme bakarken çok değerli bilgiler içeriyor. Daha spesifik olarak, 2018’deki düşüş eğiliminin tamamen nasıl bekleneceği doğrulanıyor. 2015 yılında Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için oluşturulan destek hattı hala yürürlükte ve bu sene tüm bu çizgiyle senkronize olan en düşük seviyenin neredeyse mükemmel olduğu görülüyor.

Bu nedenle grafikte, şu anki Ethereum fiyatının son büyük satışlardan önce kısa bir geri dönüşü göreceğini belirtiliyor. Bu desen bir kez yaklaşınca, bir sonraki büyük patlamanın gerçekleşmesi bekleniyor. Büyük soru, Ethereum’un bundan sonra 200 dolarlık bir değer kazanıp kazanmayacağı. Çünkü bu, her şeyden önce çok zor bir seviye. Bunun olacağını düşünürsek, trader’a göre Ethereum fiyatının 2019 Nisan ayına kadar tekrar 300 dolar olacağı yönünde bir şans var.

2- G20 etkisi ve yan ticaret

Geçtiğimiz birkaç yılda, büyük gelişmeler, kripto para birimi sektörünü birçok farklı şekilde etkiledi. Daha sıklıkla, jeopolitik olaylar ve Çin’den gelen sahte söylentiler, Bitcoin endüstrisinde büyük çapta bir selloff’u tetikledi. CryptoComes isimli trader’a göre, bu eğilim yakında olmayacak. G20, kripto ticareti üzerinden vergiler almak istediğinden, birçok spekülatör bu konudaki konumlarını yeniden gözden geçirmek isteyebilir.

Daha açık bir ifadeyle, bu trader G20 duyarlılığının Ethereum’u daha yatay bir hareket momentumuna iteceğini ve hızlı bir şekilde art arda düşüşü tetikleyeceğini varsayıyor. Bu, herhangi bir yolla imkansız bir senaryo olmasa da insanların her zaman farklı bir yönde işlerin ilerleyeceğini akılda tutması gerekiyor.

3- Ethereum ters çevrilmiş bir tepede ıstırap çekiyor

Kripto para piyasalarının nasıl geliştiği konusunda her zaman bir çok çelişkili görüş var. Bu endüstriyi izleyen acemi trader’lar için gereksiz bir çok karışıklık oluşturabilir. Ripple10usd isimli trader tarafından özetlenen grafikte, Ethereum ters çevrilmiş bir tepede ıstırap çekiyor. Trader’a göre, bu da ileriye doğru daha da aşağı doğru bir baskıya yol açacak. Bu durum, Bitcoin fiyatının 2018 yılı boyunca gerçekleşen büyük düşüş piyasasının öncesinde 2017’nin sonlarında nasıl geliştiğine benzer.

Bu grafik, şu anda çoğu insan için çok fazla mantıklı olmayabilir, ancak dikkat edilmesi gereken bazı ilginç noktalar var. Bu grafik görünüşte Ethereum’un yakında 100 dolarlık destek seviyesini tekrar test edeceğini gösteriyor. Bu kırılırsa, kimse neyin geleceğini bilemez. Bununla birlikte Ripple10usd’a göre, fiyatın hızlı bir şekilde art arda 125 doları aşmasıda mümkün.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin