Tartışmalı Bitcoin borsasından kritik Ethereum hamlesi
Tartışmalı Bitcoin borsasından kritik Ethereum hamlesi

Tartışmalı Bitcoin borsasından kritik Ethereum hamlesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfinex’in ortak Bitcoin ve kripto borsası Ethfinex, eşler arası yeni bir OTC operasyonu başlattı. Kullanıcılar artık herhangi bir “uyumlu” ERC-20 tokeninn doğrudan alımını diğer varlık sahipleriyle yapabilirler.

Bitfinex Ethereum tabanlı OTC hizmetini piyasaya sunuyor

Hong Kong’un Bitcoin ve kripto para borsası Bitfinex, ademi merkeziyetçi tekliflerinde Ethfinex – Trustless OTC adında bir gelişme olduğunu duyurdu.  Şirketin kurucu ortağı Will Harbone, yeni OTC özelliğinin Ethfinex Trustless’ta kullanıma sunulacağını söyledi ve borsayla çalışırken size ek esneklik sağlarken token ticareti yapmanın yepyeni bir yolunun kilidini açtığını söyledi:

Trustless OTC aracılığıyla oluşturulan siparişler, normal alış-veriş defterinde paylaşılmama avantajına sahip. Trustless OTC, ticaret ortağınızla paylaşılabilecek benzersiz bir “alıcı” URL’si oluşturur ve böylece işleminizin münhasır alıcısı olmalarını sağlar.

Bitcoin borsasından Ethereum tabanlı yenilikler

Ayrıca, özelliklerinin, kullanıcıların şu anda Ethfinex’te listelenmeyenler de dahil olmak üzere, ERC-20 uyumlu tokenleri takas etmelerine izin verdiğini de ekledi. Bitfinex oldukça basit görünen tüm süreci açıkladı ve bu tokeni ve müşterinin yatırmak istediği tutarı seçmeyi de içeriyor.  Ayrıca kullanıcının almak istediği tokeni ve miktarını belirtmesi gerektiğini de ekledi. Bitfinex konuya yönelik şunları söyledi:

Trustless OTC, tek bir işlemle daha fazla miktarda kripto para takas etmek isteyenler için değerli bir araç. Böyle bir işlemin düzenli bir borsada yapılması, daha uzun bir uzatma süresi olasılığından bahsetmek yerine, kullanıcıya potansiyel olarak önemli miktarda paraya mal olacak şekilde, fiyatlarda büyük bir yükselişe neden olabilir. Trustless OTC bunu emri borsa emir defterinden uzak tutarak etkili bir şekilde çözüyor.

Bitfinex’in Trustless OTC özelliğini başlatma nedeni

Ayrıca, Trustless OTC’nin her iki ticari ortak için de büyük bir değer oluşturduğu başka bir kullanım vakası olduğunu da eklediler. Ethfinex topluluğuyla görüştükten sonra borsa, ticaret deneyimini hiç olmadığı kadar sorunsuz ve esnek hale getirmek için Trustless OTC özelliğini başlatmaya karar verdiklerini söyledi.

Coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin