MoneyGram ve ripple
Ripple, MoneyGram ile anlaşmasını genişletiyor

Tarihi ortaklıkla MoneyGram yüzde 350 fırladı! Peki Ripple (XRP) ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Para transferi şirketi MoneyGram, sınır ötesi ödeme şirketi Ripple (XRP) ile ortaklığa imza attığından beri hisse senedi değerinde büyük ilerleme kaydetti. Şimdiye kadar, hisse senetleri %350 arttı ve hala değer kazanmaya devam ediyor. Büyük kazanca neyin yol açtığı belli değil. Ancak Welson olarak bilinen bir  kripto para analisti, olgunun Wall Street’in dijital varlıklarla ilgilendiğinin bir göstergesi olduğunu söylüyor.

Wall Street Ripple (XRP) sayesinde kripto paraları benimseyebilir

MoneyGram, bu yıl Haziran ayında Ripple ile bir ortaklık imzaladı ve Ripple para transfer şirketine 50 milyon dolar yatırım yaptı. Ortaklık, MoneyGram’ı dijital varlıkları kullanan uluslararası ödemelerde anlaşmalar için ana Ripple ortağı yaptı. 2 yıllık bir başlangıç ​​dönemi için tasarlanan ortaklık, sınır ötesi ödemelerdeki yerleşimler için likidite sorununa bir çözüm olarak xRapid’e odaklanacak. Wall Street, geleneksel olarak muhtemelen kripto para birimi düzenleme sorunları nedeniyle bir kripto para karşıtı oldu.

https://twitter.com/CryptoWelson/status/1171628847328108544?s=19

Sebep ne olursa olsun, Ripple’ın MoneyGram ile olan ortaklığının bir sonucu olarak dijital varlıklara olan ani ilgi, kripto para birimi meraklıları, yatırımcılar ve mal sahipleri arasında hoş bir fikir olabilir. Bu aynı zamanda şüphesiz ki kripto para birimi piyasasının büyümesini artıracak ve daha fazla kabul görmesini sağlayacak ve hatta ana yatırım seçeneği olarak kabul edilme şansını artıracak.  Piyasayı bir ana sektör olarak kabul etmek, şu anda onu çevreleyen düzenleyici endişeleri azaltabilir ve kullanımı daha kolay hale getirebilir.

Welson: “MoneyGram etkisi henüz burada değil, ama gelecek.”

İki şirket arasındaki ortaklığın sadece MoneyGram’a fayda sağladığı ya da en azından Ripple’ın yerel tokeni XRP’nin bu tarihi ortaklıktan fayda sağlayamadığı  anlaşılıyor. Kripto para sınır ötesi ödemelerde likidite sağlamak için kullanıldığından, piyasada da değerinin artması bekleniyordu. Belki de etki henüz burada değil, ancak sonunda Wall Street’in Welson’ın iddia ettiği gibi dijital para birimlerine ilgi duymaya başlamasıyla gelebilir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin