https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-must-now-hold-above-these-levels-to-break-60k
https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-must-now-hold-above-these-levels-to-break-60k

Tanınmış CEO’dan 2021 sonu için umut dolu Bitcoin tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Webull adlı şirketin CEO’su Anthony Denier, Bitcoin için oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. Tanınmış CEO, piyasa değeri açısından dünyanın bir numaralı kripto para birimi olan Bitcoin’in bu yılın sonuna kadar 55.000 dolarlık bir fiyata ulaşacağını tahmin ediyor. Denier’in Bitcoin tahmini yatırımcılara da umut verdi.

Denier Bitcoin tahmini ile gündemde: Yıl sonunda 55 bini görebiliriz

Bitcoin fiyatı, son birkaç gündür biraz sert bir süreçten geçiyor. Para birimi Ocak ayı başlarında 42.000 dolar civarında işlem görürken o zamandan beri yaklaşık 10.000 dolar düştü. BTC hala 30.000 dolar civarında işlem görüyor ve çoğu trader mevcut manzaranın potansiyel olarak daha iyi olabileceğini biliyor.

Denier, yatırımcılara ilk olarak endişelenmemelerini söylüyor. Yakın tarihli bir röportajda şu yorumu yaptı:

Bitcoin önümüzdeki ay düşecek mi bilmiyorum, ancak zamanla BTC’nin daha yüksek olacağını düşünüyorum.

BTC fiyatı yüzde 70 artabilir mi?

55.000 dolarlık bir fiyat tahmini, Bitcoin’in bugün olduğu yerden kabaca yüzde 70 artması gerektiği anlamına geliyor. Ancak CEO bunun imkansız olduğunu düşünmüyor. Bitcoin’in hem Wall Street’ten hem de kurumsal oyunculardan aldığı ilgi miktarının para birimini şimdiye kadarki en yükseliş bölgesine çekeceğini ve aynı zamanda para biriminin altınla daha karşılaştırılabilir hale geldiğini hissettiğini söylüyor:

Altın neden gümüşten daha değerlidir? Binalar inşa etmek için altın kullandığımızdan değil. Uzun zaman önce birisi “Bu metal gerçekten değerli ve onu istiyorum” dedi ve herkes gemiye atladı ve herkes altının bu inanılmaz değere sahip olduğuna inanıyor. Yani bu kollektif bir bilinçtir. Bitcoin de aynı şey. İnsanların “Evet, bunun için bir değeri var” dediği kolektif bir bilinçtir.

“Bildiğiniz şeye yatırım yapın”

Buna ek olarak Denier, mevcut Bitcoin destekçilerinin çoğunun genç nesillerin bir parçası olduğunu ve zamanla BTC’nin daha ana akım ve meşru hale geldiğini gerçekten görenlerin bu bireyler olacağını belirtti. Son olarak, mevcut enflasyon oranının BTC’nin önümüzdeki yıllarda çok daha güçlü hale gelmesine yardımcı olacağına inanıyor.

Röportajının son bölümünde Denier, insanların kendileri için akıllı yatırım stratejileri geliştirmek istiyorlarsa neler yapabilecekleri hakkında da yorum yaptı. CEO’ya göre bu kişilerin yapmaları gereken en önemli şey, şu anda hangi alanda çalıştıklarını halihazırda bildikleri şeye para yatırmaları.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin