Şok iddia: Elon Musk, büyük bir Bitcoin balinası olabilir mi?
Şok iddia: Elon Musk, büyük bir Bitcoin balinası olabilir mi?

Şok iddia: Elon Musk, büyük bir Bitcoin balinası olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şu anda net serveti 180 milyar doların üzerinde olan dünyanın en zengin adamı Elon Musk, sessizce kendisi için Bitcoin biriktirmiş olabilir. Ancak çok sayıda kişiyi bu gözlemleri doğru kılacak ipuçlarından ve ipuçlarından uzaklaştıracak kadar sessiz değil…

Elon Musk, Bitcoin balinası olabilir mi?

Bitcoin balinaları büyük BTC alımlarıyla bilinirler. Pazara gelişleri genellikle oldukça belirgindir. Balina aktiviteleri, genellikle uzun vadede olduğu için kripto para piyasası üzerinde büyük bir etkiye sahiptir.

Balinalar genellikle ne kadar aldıklarına veya sattıklarına bağlı olarak piyasada bir yükseliş veya düşüşü tetikler. Musk için iki şeyden biri mümkün: Ya Tesla şirketi özel olarak Bitcoin satın aldı ya da kendisi için bağımsız olarak Bitcoin satın aldı.

Karışık sinyaller geldi

Yıl boyunca Elon Musk, elinde Bitcoin olup olmadığı konusunda karışık sinyaller verdi. Milyarder, birkaç yıl önce bir arkadaşı tarafından kendisine gönderilen 0,25 BTC dışında hiçbir Bitcoin’e sahip olmadığını açıklasa da, bu açıklama iki yıldan uzun bir süre önce yapıldı.

2021’de, bir değişiklik olduğundan şüphelenmek için pek çok neden var. Bu yılın başlarında Musk, Ben Mezrich’in gönderdiği bir tweet’e rastgele yanıt vererek Bitcoin ile ödeme almaktan çekinmeyeceğini söyledi. Bu yanıt, analistlerin spekülasyonuna yol açtı, özellikle de Musk, düzenli olarak, ya meraklı takipçiler tarafından sorulan sorulara yanıt veriyor ya da sadece düşüncelerini tweetler aracılığıyla paylaşıyor.

Açıkça, Musk’ın Bitcoin piyasası için gözleri açılmış ve son Twitter bio’su değişikliği de dikkat çekti. Musk’ın aynı gün bağlam olmadan yaptığı “Geriye dönüp bakıldığında kaçınılmazdı” tweet’i de spekülasyonlara olumlu bir yanıt niteliği taşıyor olabilir.

Hemen açıklayamayabilir

Son olaylardan önce Musk, yapay zeka araştırmacısı ve podcaster Lex Fridman tarafından Aralık 2020’de “Mars ekonomisinin kripto ile çalışacağını” söyleyen bir tweet’e yorum yapmıştı. Belirli bir kripto para biriminden bahsedilmemesine rağmen, Musk’ın son eylemleri Bitcoin’i potansiyel bir aday olarak gösteriyor.

Durum böyleyse, Elon’un Bitcoin satın almış olma ihtimali var. Musk’ın fintech dünyasındaki etkisi nedeniyle, Bitcoin hisselerini hemen halka açamayabilir (satın alırsa).

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin