Ripple (XRP) sonunda hamlesini yaptı – artık 4 numara
Ripple (XRP) sonunda hamlesini yaptı – artık 4 numara

Tanınmış analistten Bitcoin ve Ripple için umut dolu tahminler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaygın olarak takip edilen bir kripto trader’ı ve analisti, Ripple (XRP)’nin vahşi bir boğa koşusu için hazırlandığını söylüyor.

“Büyük düzeltme gelecek ama XRP dik duracak.”

Credible Crypto adıyla bilinen analist, Twitter’daki 71.000 takipçisine, XRP’nin Bitcoin’in bir sonraki büyük düzeltmesi sırasında geri çekileceğini, ancak diğer altcoin’ler kadar zarar görmeyebileceğini söyledi.

Birçok altcoin sert bir şekilde düşecek ancak XRP/BTC destekleniyor, bu nedenle diğer altcoinler kadar kötü etkilenmeyebilir.

BTC sağlıklı bir geri çekilme sürecinden geçtikten sonra analist, XRP’nin 100 kat artacağı uzun vadeli bir ralli başlatmaya hazır olduğunu söylüyor.

Özellikle XRP’nin 100 kat artacağına inanıp inanmadığı sorulduğunda Credible Crypto, varlık için 25 ila 30 dolarlık bir fiyat hedefi olduğunu söyleyerek olumlu yanıt verdi.

“Ripple 100 kat artabilir.”

Bitcoin’e gelince, analist, önde gelen kripto para biriminin tarihi rallisinden sonra bir düzeltmenin geleceğine ikna olduğunu söylüyor.  Analist, BTC’nin önce tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşabileceğine inanıyor.

Üçüncü alt dalgamız tamamlanmış görünüyor, ancak yine de devam etmemiz gereken 4. ve 5.’ler var. Bunu söylemek çılgınca ama önümüzdeki günlerde ATH’yi kıracağımızı düşünüyorum. İnanılmaz… Paraboller asla iyi bitmez ve bu kırıldığında muhtemelen %30-40’lık bir düzeltme göreceğiz. Ama bunun henüz zamanı değil.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin