Tanınmış analist uyardı: “Bu 8 altcoin çok yakında dibe vurabilir!”
Tanınmış analist uyardı: “Bu 8 altcoin çok yakında dibe vurabilir!”

Tanınmış analist uyardı: “Bu 8 altcoin çok yakında dibe vurabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakından takip edilen bir kripto stratejisti ve trader’ı, acımasız bir satış dönemi geçirerek dibe vurabilecek sekiz kripto varlığı açıkladı. Analiste göre BTC’ye karşı ufukta düşüş görünen 8 altcoin var.

Altcoin piyasasındaki hareketlilik kötü bitebilir

Sektörde DonAlt olarak bilinen trader, 159.000 Twitter takipçisine Bitcoin’e (BTC) karşı altcoin ayı piyasasının sonunun ne olabileceğine dair görüşlerini sundu.

Altcoin’lerdeki problem düşündüğünden çok daha uzun süre devam edebilir. Fiyatlar sandığınızdan çok daha fazla düşebilir. Çoğu token sıfıra gidecek. Birçok insan her şeyini kaybedecek. Bazıları çok para kazanacak.

Yatırımcının grafiklerine göre göre EOS, Bitcoin Cash, TRON, Dogecoin, Basic Attention Token, Nano, Komodo ve Grin, keskin düşüşlerin ardından BTC’ye karşı değerinin çoğunu yitirebilir.

DonAlt: “Hataya düşmeyin”

DonAlt, bu kripto paralar Bitcoin’e karşı değerlenmeye başlasa bile bu varlıklara yatırım yapma zamanının geldiği anlamına gelmeyeceğini iddia etti.

Teslimiyet şu ikisinden önceki son adımdır:

1) Dip

2) Sıfıra gitmek

Bununla birlikte, erken satın alırsanız ve teslimiyet kripto parayı %70 düşürürse, çok fazla sıçrasa bile işiniz bitebilir. Bu nedenle girişlerin iyi zamanlanması gerekir. İyi şanslar.

Trader, mevcut altcoin kapitülasyonunun, uzun zamandır beklenen bir patlama döngüsü ortaya çıkmadan ve piyasayı alevlendirmeden önceki son çöküş olabileceğini söylüyor. Ama bunu sadece zamanın göstereceği konusunda da uyarıyor.

Birkaç yıldır beni takip ediyorsanız düşüşlerinin son adımı olan altcoin kapitülasyonundan bahsettiğimi biliyorsunuzdur. Yıllardır olağanüstü olduğunu söylüyorum ve sonunda geldi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin