9 Kasım Bitcoin Cash (BCH) ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi
9 Kasım Bitcoin Cash (BCH) ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

9 Kasım Bitcoin Cash (BCH) ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önce yükselen sonra sağlıklı bir geri çekilme kaydeden Bitcoin Cash son birkaç gündür dalgalı. Basic Attention Token ise uzun vadeli hareketli ortalamasının üzerine çıkmaya ve düşüş trendini tersine çevirmeye çalışıyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

9 Kasım Bitcoin Cash fiyat grafiği
9 Kasım Bitcoin Cash fiyat grafiği – Kripto Para Haber

BCH için kısa vadeli momentum, geçtiğimiz hafta yükseliş eğilimi gösterdi. RSI da sıfırın üzerine çıkarak bir yükseliş trendini sembolize ediyor. Ayrıca fiyat bir kez daha toparlanmadan ve tırmanmadan önce 275 dolardan geri çekildi; analistlere göre BCH’nin önümüzdeki günlerde yükselmesi muhtemel görünüyor.

Öte yandan Kraken, hard fork tarihi yaklaşırken kısa süre önce Bitcoin Cash node’unu desteklediğini duyurdu.

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

9 Kasım BAT fiyat grafiği
9 Kasım BAT fiyat grafiği – Kripto Para Haber

Basic Attention Token, geçtiğimiz birkaç gün içinde pozitif alım hacmi gördü ancak geçtiğimiz ay boyunca satıcılar piyasaya hakim oldu. Aynı şey OBV tarafından da vurgulandı.

Ekim ayı boyunca OBV bir dizi düşük zirve oluştururken son birkaç gün grafiklerde kaydedilen bir dizi yüksek dip gördü. Bunun bir sıçrama mı yoksa BAT için iyileşmenin başlangıcı mı olduğu belirsiz.

BAT, 200 SMA’yı (mor) geçemedi. Bu da boğaların uzun vadeli düşüş hissini alt edecek güce sahip olmadığını gösteriyor. Son olarak CMF, piyasadaki alıcılar ve satıcılar arasında bir dengeyi sembolize ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin