Yakından takip edilmesi gereken 3 meme coin ve potansiyel hedefler!
Yakından takip edilmesi gereken 3 meme coin ve potansiyel hedefler!

Yakından takip edilmesi gereken 3 meme coin ve potansiyel hedefler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son aylarda kripto para dünyası, SHIB, BONE ve LEASH’in ön plana çıktığı memecoin’lerin yükselişiyle çalkalanıyor. Memlerden esinlenen bu dijital varlıklar, Avustralya merkezli platform GroveX de dahil olmak üzere çeşitli kripto para borsalarından büyük ilgi gördü.

GroveX, yakın zamanda yaptığı bir Twitter duyurusunda, üç popüler memecoin’i de platformunda listelediğini açıkladı. Borsa, SHIB’nin başarısını destekleyen özel bir yatırımcı topluluğu olan Shiba Ordusu’nu desteklemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ancak GroveX‘in listelenmesiyle ilgili olumlu haberlere rağmen SHIB, BONE ve LEASH piyasada zorluklarla karşılaştı. Genellikle “Dogecoin katili” olarak anılan SHIB, geçtiğimiz hafta fiyatında %6’lık bir düşüşe tanık oldu. BONE ve LEASH de kayıplarla karşı karşıya kaldı; son yedi günde BONE %18 oranında değer kaybederken LEASH %13,5 oranında değer kaybetti.

Bu memecoin’lerin varlıklarını yalnızca GroveX ile sınırlamadığını belirtmekte fayda var. Diğer birçok kripto para borsası da onların popülaritesini fark etti ve bunları listelerine ekledi. Shiba Inu (SHIB) çok sayıda ticaret platformunda kendine yer buldu. Aynı zamanda, merkezi olmayan borsa ShibaSwap’in yerel tokeni olan BONE, bu yılın başlarında Huobi, OKX ve Crypto.com gibi şirketlerden destek aldı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geçtiğimiz ay aralarında Shiba Inu’nun da bulunduğu 22 ödünç verilebilir ve teminat varlığının eklendiğini duyurarak manşetlere çıktı. Bu hamle, BONE’un Binance listelenmesi için bir sonraki sırada olabileceği yönünde spekülasyonlara yol açtı. Ancak Binance’in henüz BONE için alım satım hizmetleri başlatmaması, topluluğun daha fazla gelişmeyi beklemesine neden oluyor.

Sonuç olarak, SHIB, BONE ve LEASH gibi memecoinler kripto para meraklılarının ve borsaların dikkatini çekmeye devam ederken, son fiyat düşüşleri bu dijital varlıkların değişken doğasını hatırlatıyor. GroveX’teki listeleme ve önde gelen borsaların devam eden ilgisi, memecoin fenomeninin henüz bitmediğini gösteriyor. Yine de yatırımcıların temkinli davranması ve olası dalgalanmalara karşı bu piyasaları yakından izlemesi gerekiyor.

bitcoinworld


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin