Bitcoin ile gümüş korelasyonu canlandı:
Bitcoin ile gümüş korelasyonu canlandı: "BTC rekora koşuyor!” iddiası

Tahminleri tutan ünlü analist Bitcoin boğaları için kritik seviyeyi işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin yatırımcıları başka bir boğa piyasasının ortaya çıkışını kutlayabilmesi için önce, BTC 6.400 dolara dokunmalı (BitFex sayılmaz).

Bitcoin boğaları sağlam durmalı

Herkes uzun süredir beklenen boğa koşusu ihtimalinden dolayı boğulurken, ünlü kripto analisti Alex Kruger, Bitcoin boğalarının sağlam durmasını istiyor. Kripto kışının ilkbahara ulaştığından emin olmak için lider kripto para biriminin 6.400 dolara dokunması gerekir.

6.400 dolara giden yol

Yazım sırasında, BTC 5.800 dolardan işlem görüyor. Yıldız kazancının ardından Bitcoin şu an aşırı satım bölgesinde olup yatırımcılar küçük bir geri çekilme bekleyebilirler. Ancak, 6.400 dolara giden yol, birkaç hafta önce göründüğü kadar zor gözükmüyor ve 4.250 dolar direnç seviyesinin üzerine çıkarken zorlandığı kadar sıkıntılı olmayacağa benziyor.

Ünlü analist Peter Brandt, Bitcoin’in son fiyat hareketini 2015’te yapılan boğa başlangıcına kıyasla karşılaştırdı. Teknik analiz, tamamen yeni bir ATH için uğraşan Bitcoin boğalarının lehine gözüküyor.

Altcoin rallisi

Bitcoin, tek bir günde birkaç ana direnç seviyesini aştığında, ana altcoinler buna uyuyordu. “Ethereum katili” olarak adlandırılan EOS, 5 dolar işaretini ihlal ederken, Litecoin 80 dolar seviyesine yükseldi. İkincisi, LTC fiyatı yeni yılda yüzde 160’dan fazla yükseldi. Geleneksel olarak, Bitcoin Cash ayrıca CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, yüzde 8,34’lük bir fiyat artışı (ilk 10 içerisinde en iyi performans gösteren para) ile bugünkü fiyat artışından büyük ölçüde faydalandı.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin